LIVE SCORES

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Κοκκινίζει… ο Κουμορτζί





Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων με «κυανέρυθρες» αποχρώσεις για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί την παρούσα μεταγραφική περίοδο και να «κλείσουν» τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος θα μετακομίσει στον Πειραιά το καλοκαίρι. Και ο Γκανέζος εμφανίζεται έτοιμος να αλλάξει φανέλα. Ακολουθούν και άλλοι παίκτες από την εγχώρια αγορά ενώ προέκυψε ξαφνικό ενδιαφέρον της Σάο Πάολο για τον Ντιόγκο.Η εβδομάδα ξεκινά για τον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει συνάντηση με τον Γεράσιμο Βεντούρη, έτσι ώστε να προχωρήσει το «κλείσιμο» των Γιάννη Μανιάτη και Μπερνάρ Κουμορτζί. Σε ό,τι αφορά τον Γκανέζο μέσο, αναμένεται να μετακομίσει στον Πειραιά την παρούσα μεταγραφική περίοδο, ενώ ο διεθνής Έλληνας άσος θα «κλειστεί» για το καλοκαίρι.

Και τον αντίθετο δρόμο θα ακολουθήσουν με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν οι Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, με τον δεύτερο πάντως να μην παρουσιάζεται και τόσο θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. «Παίζει» και το όνομα του Μονιάκη (υπογράφει αύριο στον Ολυμπιακό). «Ίσως το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι το τελευταίο μου. Περιμένω πλέον να τελειώσουν όλα», αναφέρει στον «Πρωταθλητή» ο Κουμορτζί.

Αναλυτικά: Από το καλοκαίρι ήθελα να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου και ελπίζω να γίνει πραγματικότητα τώρα. Ονειρο ζωής, η μεταγραφή σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Σε αντίθεση με την Πέμπτη που πραγματικά δεν ήξερα τίποτα, τώρα ξέρω πως υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Λεπτομέρειες όμως δεν ξέρω. Θα περιμένω να τελειώσουν όλα. Ισως το ματς της Τετάρτης με τον Πανιώνιο στο Βόλο να είναι το τελευταίο μου με την ομάδα. Θα δούμε. Ακόμα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και σίγουρο. Καλό θα είναι να περιμένω κι εγώ όπως και όλοι».

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν και στο «κλείσιμο και των άλλων στόχων από το ελληνικό πρωτάθλημα: Ανάκογλου, Φορτούνης, Βέλλιος, Γεωργιάδης. Καραγκούνης βρίσκονται στη λίστα. Και δεν σταματούν να ψάχνονται για το «μπαμ» με την απόκτηση κάποιου παίκτη από το εξωτερικό (Το όνομα του Μαχαμαντού Ντιάρά είναι αυτό που «παίζει» δυνατά»).

Σε ό, τι αφορά τον Μπουονανότε, για τον οποίο έγραψαν οι Αργεντινοί, από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως: «Έχουμε τον Φετφατζίδη σε αυτή τη θέση».