LIVE SCORES

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

"Τρομοκράτης" μόνος ψάχνει!





Ο «τρομοκράτης» μένει ελεύθερος και είναι έτοιμος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εντός ή εκτός συνορών. ΑΕΚ και Ράφικ Τζιμπούρ άφησαν τα τσεκούρια του πολέμου στην άκρη και βρήκαν συμβιβαστικό τρόπο να λύσουν την συνεργασία τους με την καταβολή 200.000 ευρώ στον παίκτη και δίχως περιοριστικό όρο για μεταγραφή σε άλλη ελληνική ομάδα!
Αυτό προέκυψε ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις του δικηγόρου του Αλγερινού επιθετικού, Γιώργου Παναγόπουλου , του ατζέντη του και της διοίκησης της ΑΕΚ παρουσία και του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ.

Με την προσφυγή του ο Τζιμπούρ αξίωνε εξωφρενικό ποσό πάνω από 1 εκάτ. ευρώ. Εντέλει η χρυσή τομή βρέθηκε στις 200.000 ευρώ συν την ελευθέρας του παίκτη χωρίς απαγόρευση για μετακίνηση σε ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Τζιμπούρ θα μείνει ελεύθερος από Δευτέρα και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για διερευνητικές κρούσεις από μια ομάδα της Θεσσαλονίκης και μια της επαρχίας. Επίσης, δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, μόνο στο πράσινο στρατόπεδο υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά μέτωπα που πρέπει να τρέξουν.