LIVE SCORES

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - Ο Πανσερραϊκός, ο Έντισον Γκόμεζ, και ο «Μούσλι» που επιμένει





Στον ΠΑΟΚ βρίσκονται εν αναμονή των Αράβων, ωστόσο συνεχίζουν να κάνουν και τις όποιες κινήσεις τους βάσει και του plan Β. Και ένας από τους παίκτες που φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο του «Δικεφάλου» του βορρά είναι ο Ουρουγουανός άσος του Αγροτικού Αστέρα, Έντισον Γκόμεζ. Ο 20χρονος, που αγωνίζεται σαν ακραίος χαφ και περιφερειακός επιθετικός και στα δυο άκρα, αρέσει στον προπονητή των «ασπρόμαυρων», Μάκη Χάβο. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν παρακολουθεί τον παίκτη και αν αποφασίσει να τον αποκτήσει από τώρα θα τον δώσει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα και με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό λόγω τραυματισμού, ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να έχει τοποθετηθεί στην λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Και φαίνεται πως η διοίκηση του ΠΑΟΚ τον έχει ενημερώσει, πως αν έρθει πρόταση παραχωρείται καθώς η απόδοση του και η συμμετοχές δεν είναι αυτές που περίμεναν. Άλλωστε το συμβόλαιο του «Μούσλι» λήγει το καλοκαίρι και στον «Δικέφαλο» δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς έστω κάποιο αντίτιμο. Ο Ίδιος πάντως ανέφερε πως θέλει να μείνει και να πείσει στον δεύτερο γύρο πως αξίζει να του γίνει πρόταση ανανέωσης.

Τα πλάνα για τις Σέρρες

Στα αγωνιστικά, ο «Δικέφαλος» του βορρά αντιμετωπίζει στην επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Ο Μάκης Χάβος, που έχει στην αποστολή αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, έχει έτοιμα τα πλάνα του. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κώστας Χαλκιάς, στην άμυνα θα βρεθούν οι Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Ζουέλα από αριστερά προς τα δεξιά.

Οι δύο αμυντικοί χαφ του ΠΑΟΚ θα είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Σταύρος Τσουκαλάς, στα δεξιά θα βρίσκεται ο Γιώργος Φωτάκης και στα αριστερά ο Μασιέλ Λίνο. Στην επιθετική γραμμή για ένα ακόμη παιχνίδι θα βρεθούν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Αθανασιάδης.