LIVE SCORES

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ -“Δεν υπάρχει πρόταση για Βιεϊρίνια”





Όχι στην πρόταση των 6 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα πει ο ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η παγιωμένη τακτική της διοίκησης του δικεφάλου του βορρά, αφού αυτή η υποτιθέμενη προσφορά της Ντνιεπρ κρίνεται πολύ μικρή με βάση την αξία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.
Άλλωστε, δεν είναι μόνο η μικρή πρόταση που κάνουν τον ΠΑΟΚ να κλείσει την πρόταση. Πρώτον, η ρήτρα στο συμβόλαιο του είναι στα 15 εκατομμύρια ευρώ γιατί τόση πιστεύουν πως είναι η αξία του ποδοσφαιριστή και δεύτερον γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις ρήτρες στην πρώτη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μετά την ενδεχόμενη μεταγραφή του Βιεϊρίνια θα πάρει το 70% των χρημάτων και το υπόλοιπο 30% θα πάει στην Πόρτο. Έτσι, εάν δεχόταν στα έξι εκατομμύρια θα έπαιρνε μόλις 4,2 και οι Πορτογάλοι 1,8 περίπου.

Ε, στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, οπότε, θεωρούν πως τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη που έχει “θαμπώσει” με τις φετινές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και (κυρίως) Ευρώπη είναι ένα ποσό αδιανόητο ούτε καν για να ξεκινήσουν από εκεί οι συζητήσεις.

Θα ξεκινούσαν λοιπόν διάλογο με κάποιο σύλλογο εάν η τιμή εκκίνησης ήταν σαφώς μεγαλύτερη.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έφτασε ποτέ κάποια πρόταση και εάν τυχόν συμβεί κάτι τέτοιο, από τη διοίκηση η απάντηση θα είναι μία: “Η ρήτρα είναι 15 εκατομμύρια”! Όσο για την περιβόητη πρόταση των 6 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοίκηση τονίζεται πως οι Ουκρανοί κάνουν μία "έρευνα αγοράς" για να δουν την αντίδραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γιώργος Παππάς