LIVE SCORES

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πρόβλημα με Μπουμσόνγκ και... καιρό





Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη με αρκετά προβλήματα. Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στην προπόνηση της Κυριακής, έκανε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Αν δεν προλάβει και με δεδομένο ότι και ο Καντέ δύσκολα θα παίξει, θα δούμε δίδυμο στόπερ Βύντρα και Σαριέγκι στα Πηγάδια.Ατομικό πρόγραμμα έκαναν επίσης και οι Σιμάο και Πετρόπουλος, οι οποίοι λογίζονται εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Τρίτης, ενώ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Φερέιρα.

Από εκεί και πέρα, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ξάνθη, προβληματίζουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Την Τρίτη το θερμόμετρο θα δείχνει κοντά στο μηδέν ενώ δεν αποκλείεται να πέσει και αρκετό χιονάκι στα Πηγάδια, που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό.

***Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς λόγω κακοκαιρίας ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να επιστρέψει από την πατρίδα του, λόγω ακυρώσεων στις πτήσεις.