LIVE SCORES

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

SKODA ΞΑΝΘΗ - Εκοψε την πίτα, το φλουρί ο Μπόατενγκ





Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα της Παρασκευής στο Le Chalet η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ. Σε μία εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί επίσημοι, η επαγγελματική ομάδα, το ΤΕΠ, η εφηβική ομάδα αλλά και το προσωπικό της, η ξανθιώτικη ΠΑΕ τήρησε το έθιμο κι ευχήθηκε «καλή χρονιά».Ο Πρόεδρος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου στην σύντομη ομιλία του, πέραν από τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, αναφέρθηκε στην ιστορία της SKODA ΞΑΝΘΗ στην μεγάλη κατηγορία αλλά και στο γεγονός ότι αυξάνονται οι απαιτήσεις χρόνο με το χρόνο. Επίσης τόνισε πως ενωμένη η SKODA ΞΑΝΘΗ θα ξεπεράσει και το τελευταίο εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από την κλήση της από τον εισαγγελέα για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων που πέρα από το αγωνιστικό, τόνισε και το κοινωνικό πρόσωπο της SKODA ΞΑΝΘΗ και προσωπικά του Χρ. Πανόπουλου, με την ευαισθησία που δείχνει η ΠΑΕ σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας, όπως είναι το Γηροκομείο Ξάνθης και το Ψυχολογικό Κέντρο.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου έδωσε την επιταγή για το Ψυχολογικό Κέντρο στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου την αντίστοιχη επιταγή στην υπεύθυνη του Γηροκομείου κα. Στυλιανίδου.