LIVE SCORES

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022


Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα θα ξεκινήσω με δύο g-g και over από το πρωτάθλημα της Β Νορβηγίας.

Η Ρανχάιμ συμπλήρωσε 9 σερί over και g-g μαζί. Στα περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια μάλιστα, σημειώθηκαν από τέσσερα γκολ και πάνω! Σήμερα φιλοξενείται από την ΚΦΟΥΜ Όσλο η οποία έρχεται από επτά over σε 8 παιχνίδια.

Το ίδιο στοίχημα θα παίξω και στον αγώνα της Σόγκνταλ με τη Στάμπαεκ. Η Σόγκνταλ έχει καλή επίθεση, αλλά κακή άμυνα. Έρχεται από εννιά over σε έντεκα αγωνιστικές και οι δύο τελευταίες νίκες της Στάμπαεκ στην κατηγορία συνοδεύτηκαν από τεσσάρες…

Ως τρίτο σημείο, έχω το διπλό της Χάμαρμπι από το σουηδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι πολύ φορμαρισμένη αφού τις τελευταίες δύο αγωνιστικές κέρδισε με 3-0 Έλφσμποργκ και Γκέτεμποργκ. Σήμερα φιλοξενείται από τη Βάρμπεργκς που έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Η παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους και η απόδοση του διπλού υποχωρεί (1.50 στην Betsson).

Θα κλείσω με μια αναμέτρηση από την Παραγουάη όπου υπάρχει ισχυρότατη παράδοση στα Χ. Αναφέρομαι στον αγώνα της 12 Ντε Οκτούμπρε με τη Νασιονάλ Ασουνσιόν.

Αν κοιτάξουμε τα τελευταία χρόνια θα διαπιστώσουμε ότι στα 10 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, έχουν εμφανιστεί εννέα ισοπαλίες! Σίγουρα βέβαια αν το δούμε βάση φόρμας προκύπτει και το διπλό αφού οι γηπεδούχοι δεν αποδίδουν.

Σε αυτό συνηγορεί και η παράδοση που θέλει τη Νασιονάλ να έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα 20 τελευταία παιχνίδια τους. Επαναλαμβάνω όμως ότι τα περισσότερα από αυτά τα ματς έληξαν χωρίς νικητή.

Κανονικά το παιχνίδι αυτό είναι για Χ2 αλλά επειδή η απόδοση δεν ευνοεί, θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω έστω και λίγα στην ισοπαλία που την βλέπουμε διαρκώς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Καλή τύχη.