LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ατομικό οι Τοροσίδης, Καραγκούνης





Με τους Τοροσίδη και Καραγκούνη να μην προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για τον αγώνα της με την Αργεντινή.



Ο διεθνής αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον τετρακέφαλο και ο αρχηγός της ομάδας ένιωθε πόνους στο κουτεπιέ, από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Νιγηρία.

Και για τους δύο παίκτες δεν υπάρχει ανησυχία από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, και εκτιμάται ότι ίσως και αύριο θα μπορέσουν να προπονηθούν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το πρωί στο ξενοδοχείο οι διεθνείς παρακολούθησαν σε βίντεο το παιχνίδι με την Νιγηρία με τον Ότο Ρεχάγκελ να τους επισημαίνει τα λάθη που έκαναν και να στέκεται περισσότερο στις στιγμές αδράνειας της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ ζήτησε περισσότερη συγκέντρωση στα αμυντικά καθήκοντά ειδικά όταν «μπροστά» υπάρχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα αρκετά ικανή στην επίθεση. Ο Γερμανός δεν θέλησε να δείξει τις προθέσεις του σχετικά με το σχήμα και τη σύνθεση που θα κατεβάσει στον αγώνα κόντρα στην Αργεντινή. Ένα ενδιαφέρον στοιχέιο είναι ότι σε αυτήν την πρώτη προπόνηση πριν το ματς με την ''αλμπισελέστε'', δοκιμάστηκε στην άμυνα το δίδυμο Κυργιάκου-Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Αύριο αναμένεται ο Γερμανός τεχνικός να αναλύσει στους διεθνείς το παιχνίδι της Αργεντινής με στιγμιότυπα από τους αγώνες της με την Νιγηρία και την Νότια Κορέα.

Τη σημερινή προπόνηση της εθνικής ομάδας στο "Northwood School" παρακολούθησαν και περίπου 50 παιδάκια, από ορφανοτροφείο της πόλης του Ντέρμπαν.

*Την Κυριακή περίπου 500 Έλληνες θα μεταβούν αεροπορικώς στο Γιοχάνεσμπουργκ και από εκεί οδικώς στο Πολοκουάνε για να ενισχύσουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στην Αργεντινή.