LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Νέο επεισόδιο, νευρική κρίση στη Γαλλία!





Η κατάσταση στην εθνική Γαλλίας έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Νικολά Ανελκά για τις βρισιές του στον Ραϊμόν Ντομενέκ, οι Φρανκ Ριμπερί και Γιοάν Γκουρκίφ πιάστηκαν στα χέρια στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή στην πόλη Κίσνα!



Ο Ζερεμί Τουλαλάν ήταν αυτός που ανέλαβε να χωρίσει τους δύο παίκτες και να τους ηρεμήσει. Σύμφωνα με το «Eurosport» ο Φρανκ Ριμπερί και ο Γιοάν Γκουρκίφ έπαιξαν ...ξύλο μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε τους «τρικολόρ» στην πόλη Κίσνα, όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Νότιο Αφρική!

Οι κλίκες στην ομάδα της Γαλλίας είναι έντονες καθώς ο Ριμπερί που θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη της ομάδας δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Γκουρκίφ που θεωρείται από πολλούς το ανερχόμενο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο άσος της Μπορντό πάντως είναι από τους πιο ευγενικούς και ήρεμους ποδοσφαιριστές των «τρικολόρ» και έχει βρεθεί εκτός εαυτού μετά τις συνεχόμενες προκλήσεις του σταρ της Μπάγερν Μονάχου.

To τελευταίο επεισόδιο επιδεινώνει το μπάχαλο στις τάξεις των «τρικολόρ» μετά τις κακές εμφανίσεις απέναντι σε Ουρουγουάη και Μεξικό, την αποπομπή του Ανελκά ο οποίος έβρισε τον Ντομενέκ και τις δηλώσεις του Πατρίς Εβρά που μίλησε για κάποιον προδότη στην ομάδα.

Ντομενέκ: «Ο Ανελκά θα έμενε αν ζητούσε συγγνώμη»
Σύμφωνα με δηλώσεις του ο Ντομενέκ υποστήριξε ότι έδωσε την ευκαιρία στον Ανελκά να απολογηθεί για το ξέσπασμα του εις βάρος του αλλά ο άσος της Τσέλσι αρνήθηκε μ’ αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη επιλογή από το να τον διώξει. Ο Ανελκά επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής στην Γαλλίας καθώς σύμφωνα με την «L’Equipe» είπε στο ημίχρονο του αγώνα με το Μεξικό στον Ντομενέκ «άντε γ..ου» στον Γάλλο εκλέκτορα.
Ο Ντομενέκ είπε στην εκπομπή «Telefoot» την Κυριακή: «Του έδωσα την ευκαιρία να απολογηθεί και να μείνει. Αλλά δεν ήθελε και για αυτό συμφώνησα με την απόφαση της γαλλικής ομοσπονδίας να τον αποπέμψουμε». Ο Ντομενέκ πρόσθεσε ότι δεν ήταν κάτι «προσωπικό» ανάμεσα στον ίδιο και τον παίκτη αλλά ένα πρόβλημα που επηρέαζε την «ομοσπονδία και την εικόνα της γαλλικής ομάδας».