LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Σπρίντερ το πρωί, σκόρερ το απόγευμα





Παρασκευή 25/06/10
Δεύτερη ημέρα στο Μόναχο για τον Ολυμπιακό και δεν άργησαν να έρθουν και οι διπλές προπονήσεις. Και αν το πρωί της Παρασκευής (25/06) ήταν ιδιαίτερα επίπονο για τους παίκτες των Πειραιωτών, το απόγευμα ήταν μια καλή ευκαιρία να «ξεμπουκώσουν» και να διασκεδάσουν. Συνάντηση Μαρινάκη με Κοβάσεβιτς για το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Τσεκ σε φυσική κατάσταση

Συγκεκριμένα, ο Εβαλντ Λίνεν στην πρωινή προπόνηση έκανε τεστ φυσικής κατάστασης στους παίκτες του, προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Τους χώρισε σε γκρουπ και άρχισε τις μετρήσεις Ο μοναδικός που απουσίαζε από τη διαδικασία ήταν ο ματ Ντάρμπισάιρ, που έμεινε στο ξενοδοχείο για να συνεχίσει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Και μετά μπάλα

Το απόγευμα το πρόγραμμα άλλαξε. Ο Γερμανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες του πάλι για τρέξιμο, αλλά στη συνέχεια τους χώρισε για να παίξουν διπλό. Στην εκγύμναση δεν πήραν μέρος οι Ντουντού και Κρίστιαν Λεντέσμα, οι οποίοι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο Βραζιλιάνος είχε πρόβλημα στην ποδοκνημική και ο Αργεντινός συνέχισε να ταλαιπωρείται από πόνους στο γόνατο.

Ο Λίνεν έφτιαξε δύο ομάδες των δέκα ατόμων με τον Σοϊλέδη να παίζει μπαλαντέρ ανάλογα με το ποια από τις δύο ομάδες είχε την μπάλα στην κατοχή της. Τα όλων έπεσαν επάνω στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τα ερυθρόλευκα. Πάντως, σεφτέ στα γκολ της προετοιμασίας έκανε ο Οσκαρ ο οποίος είχε και ένα δοκάρι με μια λόμπα που δοκίμασε.

Απών και ο Ζαϊρί

Εκτός από τους Ντάρμπισαϊρ, Ντουντού, Λεντέσμα και ο Ζαϊρί δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός στην απογευματινή προπόνηση γυμνάστηκε για ένα διάστημα μόνος του, ενώ προηγουμένως είχε ακολουθήσει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας.

Τα είπε και με Κοβάσεβιτς

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ και με έναν ακόμη Σέρβο. Τον Πρέντραγκα Κοβάσεβιτς. Ο νέος ιδιοκτήτης των Πειραιωτών είδε τον πρώην επιθετικό του συλλόγου, με τον οποίο πιθανότατα συζήτησαν για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.