LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ.. Ζητά απόλυτη διαφάνεια





Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στον Ηρακλή. Οι διοικούντες βρίσκονται σε συνεχόμενες διαβουλεύσεις με τη νομική υπηρεσία, προκειμένου να αποφασίσουν τις ενέργειες, οι οποίες θα ακολουθήσουν άμεσα. Από τη στιγμή που η δευτεροβάθμια επιτροπή πήρε την απόφαση της αναβολής ήταν αναμενόμενο η κυανόλευκη ΠΑΕ να προχωρήσει σε κινήσεις με σκοπό να γίνει γνωστό όσα διαδραματίστηκαν στην εκδίκαση της έφεσης.


Οι νομικές βάσεις της αποφάσεις είναι σαθρές και μοιάζουν μεθοδευμένες και αυτό ανησυχεί ακόμη περισσότερο του κυανόλευκους.

Εξώδικα στην ΕΠΟ

Με εξώδικα απαντά η ΠΑΕ Ηρακλής που ζητά διευκρινίσεις από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης της αναβολής, η οποία έφτασε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκευή.

Η ΠΑΕ Ηρακλής, ζητώντας, μέσω δύο εξωδίκων, τα πρακτικά της συνεδρίασης για να φανεί ότι δεν ζητήθηκαν νέα στοιχεία, ούτε αμφισβητήθηκαν τα προσκομισθέντα, και το να διασαφηνιστεί ποια είναι τα "αδιάσειστα" αποδεικτικά που ζητούν τα μέλη της επιτροπής.

Η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσω εξωδίκου, που θα αποστείλει στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, την Δευτέρα 21/06, θα ζητήσει να της σταλούν τα πρακτικά της συνεδρίασης, που αφορά στην εξέταση του φακέλου αδειοδότησης, τα οποία και θα δημοσιοποιηθούν, προκειμένου να αποδειχθεί ότι καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ούτε αμφισβητήθηκαν τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία προσκομίστηκαν, ούτε απαιτήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία.
Επίσης, μέσω εξωδίκου, την Δευτέρα 21/06, θα ζητηθεί από την εν λόγω Επιτροπή να διασαφηνίσει συγκεκριμένα και εγγράφως ποια είναι τα... 'αδιάσειστα' στοιχεία, που ζητά, τα οποία και θα παραλάβει στο προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ".