LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ιταλικό ενδιαφέρον για Τζόρβα





Ιταλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Αλέξη Τζόρβα. Ο διεθνής πορτιέρο φαίνεται να εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ.

Μετά από την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό και την εμφάνισή σου στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής ήταν λογικό ο Αλέξης Τζόρβας να τραβήξει τα βλέμματα συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Για τον διεθνή τερματοφύλακα έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Τζένοα. Σύμφωνα με ιταλική ιστοσελίδα η ομάδα ψάχνει για βασικό γκολκίπερ και πρώτος στη λίστα είναι ο Στέφανο Σορεντίνο. Όμως επειδή η περίπτωση είναι πολύ δύσκολη οι Ιταλοί «κοιτάζουν» και τον Έλληνα πορτιέρο. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει πως η Τζένοα κάνει διερευνητικές επαφές και είναι διατεθειμένη να προσφέρει 1,5 έως 1,8 εκατ. ευρώ.



Πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κι άλλη ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Οι καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ έχει κάνει πολλούς σκάουτερ να ασχολούνται μαζί του. Σε περίπτωση που φτάσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για το 28χρονο τερματοφύλακα οι «πράσινοι» θα συζητήσουν για την παραχώρησή του και σε περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί θα κινηθούν για να βρουν τον αντικαταστάτη του.