LIVE SCORES

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Επιμένουν να πληρώσει





Η προετοιμασία της ΑΕΚ είναι προ των πυλών, αφού στις 6 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς. Στην «Ένωση» ωστόσο πονοκεφαλιάζουν καθημερινά, μιας και οι περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ντιόπ, αφού ακόμη υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με την Πόρτσμουθ. Όπως έχουμε γράψει καιρό τώρα, η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, καθώς συμφώνησε για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ.

Η «Ένωση» έκανε την υπέρβαση και έδωσε στον παίκτη τα χρήματα που ζητάει για να υπογράψει, καθώς θέλουν όσο τίποτα άλλο να αποσπάσουν την υπογραφή του. Μοναδικό «κόλλημα» στην όλη υπόθεση είναι η Πόρτσμουθ, η οποία δεν αφήνει τον ποδοσφαιριστή να φύγει ως ελεύθερος, αντιθέτως ζητάει χρήματα για την παραχώρηση του.

Ο αγγλικός σύλλογος έχει τεράστια οικονομικά προβλήματα και για αυτό το λόγο θέλει να βάλει χρήματα στο ταμείο της. Για το λόγο αυτό πιέζει συνεχώς την ΑΕΚ για να πάρει κάποιο ποσό, ώστε να ντυθεί ο Ντιόπ στα «κίτρινα». Πάντως, η υπόθεση θα πρέπει να τελειώσει θετικά (πολύ πιθανό ή αρνητικά μέσα στις επόμενε ημέρες, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και για τις δύο πλευρές.

Σήμερα ο Έντερ

Στα γραφεία της ΠΑΕ θα βρεθεί σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Λουίς Έντερ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε χθες στην Ελλάδα και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ωστόσο δεν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί σήμερα, όταν και θα περάσει από τα γραφεία για να βάλει την υπογραφή του.