LIVE SCORES

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Τερματοφύλακα ψάχνει η Τζένοα που μεταξύ πολλών περιπτώσεων καλοβλέπει και τον Αλέξανδρο Τζόρβα






Στη λίστα της Τζένοα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «II Secolo». Ο Ελληνας πορτιέρο χαρακτηρίζεται ως μια εξαιρετ...Συνέχεια

Στη λίστα της Τζένοα ο Τζόρβας

Παρασκευή 25/06/10
Στη λίστα της Τζένοα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Τζόρβας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «II Secolo». Ο Ελληνας πορτιέρο χαρακτηρίζεται ως μια εξαιρετική ευκαιρία για την ιταλική ομάδα, που σαν πρώτη επιλογή της έχει τον Στέφανο Σορεντίνο.

Ωστόσο όσο η Κιέβο παραμένει αμετάπειστη, η περίπτωση μετακίνησης του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, στην Τζένοα δυσκολεύει. Με αυτά τα δεδομένα στο τραπέζι η ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εξετάζει τις εναλλακτικές επιλογές που έχει, μέσα στις οποίες φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

Εκτός του Ελληνα τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, η Τζένοα καλοβλέπει και τον Ρομέρο της Αλκμααρ, που βρίσκεται στη Νότιο Αφρική με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, αλλά και τον Σέρβο Στοϊκοβιτς, που πήρε το δρόμο της επιστροφής, μετά τον αποκλεισμό που γνώρισε το σύνολο του Ράντομιρ Αντιτς.

Παράλληλα με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τζένοα, τόνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Παπασταθόπουλο και την πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ που προτίθεται να καταθέσει ο σύλλογος της Ρώμης. «Δεν ξέρω για τις φήμες που ακούγονται. Εγώ πιστεύω πως για τον Σωκράτη αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο η Τζένοα. Τώρα πάντως εγώ αναχωρώ για διακοπές. Μόλις επιστρέψω, μετά από 20 μέρες δηλαδή, αν υπάρξει τίποτα θα δρομολογηθούν εξελίξεις αναφορικά με την παραμονή του ή μη στην ομάδας μας».