LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Ιστορική... πρώτη!





Η επίσημη... πρώτη του Ολυμπιακού, που θα πραγματοποιηθεί αύριο αποκτά ιστορική σημασία ελέω της εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή για τον πειραϊκό σύλλογο.



Ως γνωστόν η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού είχε μεταταθεί κατά μία εβδομάδα μπροστά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στου Ρέντη αύριο Δευτέρα και ώρα 9 το πρωί. Στην επίσημη... πρώτη θα δώσουν φυσικά το παρών και οι παίκτες των οποίων λήγουν τα συμβόλαια στις 30 Ιουνίου, όπως για παράδειγμα οι Τάσος Πάντος και Ιεροκλής Στολτίδης, των οποίων εκρεμμούν οι υποθέσεις.

Η συγκεκριμένη επίσημη... πρώτη έχει ιστορικό χαρακτήρα λόγω της παρουσίας του νέου μεγαλομέτοχου του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν αποκλείεται μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι Πειραιώτες θ' αναχωρήσουν με προορισμό την Γερμανία στις 24 Ιουλίου, δηλαδή τρεις μέρες μετά το πρώτο ραντεβού στου Ρέντη. Εκεί θα παραμείνουν έως και τις 10 Ιουλίου. Σημειώνεται πως ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ θα γίνει στις 15 Ιουλίου, 24 μέρες δηλαδή μετά την έναρξη της προετοιμασίας.