LIVE SCORES

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ/ΑΕΚ - Αετομαχία για Κάμπορα;






Προτάθηκε και στην ΑΕΚ ο Χαβιέ Κάμπορα σύμφωνα με πηγή του SPORTNET, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που “παίζει” δυνατά για την απόκτησή του! Μένει να διευκρινιστεί εάν ισχύει η πληροφορία περί ρήτρας 300.000 ευρώ που έχει βάλει ο Αρης για την μετακίνησή του σε ελληνική ομάδα, κάτι που οι ατζέντηδες του διαψεύδουν ανεπίσημα!

Ο Κάμπορα έμεινε ελεύθερος από τον Αρη και ο ΠΑΟΚ -που τον καλοβλέπει- δεν είναι η μόνη ελληνική ομαδα που παρακολουθεί στενά την υπόθεση. Ο Αργεντίνος επιθετικός προτάθηκε προσφάτως και στην ΑΕΚ, η οποία βεβαίως έχει άλλες προτεραιότητες μπροστά της!

Από την ώρα που έγινε γνωστό ότι ο Κάμπορα έλυσε το συμβόλαιο του με τον Αρη, στην Θεσσαλονίκη κυκλοφόρησε άμεσα το σενάριο περί επαφών των εκπροσώπων του παίκτη με τον ΠΑΟΚ.

Και η αλήθεια είναι πως όντως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς τόσο ο Κάμπορα δεν θέλει να φύγει από την πόλη όσο και οι “ασπρόμαυροι” δεν μένουν ασυγκίνητοι στην προοπτική απόκτησής του.

Εδώ όμως αρχίζουν τα... αλλά: Διέρρευσε ότι υπάρχει συμφωνητικό ανάμεσα στον Αρη και την πλευρά του παίκτη ώστε σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη ελληνική ομάδα οι κίτρινοι να αποζημιωθούν με 300.000 ευρώ.

Το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί υποστηρίζει ότι το συμφωνητικό δεν ισχύει και πως ο Κάμπορα είναι ελεύθερος να πάει όπου εκείνος κρίνει καλύτερα για την καριέρα του. Επίσημη δήλωση των ατζέντηδων πάνω στο θέμα αυτό πάντως δεν υπάρχει παρόλες τις προσπάθειες που κάναμε για να τους εντοπίσουμε.

Και βεβαίως τα 300.000 ευρώ που εμφανίζονται ως ρήτρα δεν είναι μεγάλο ποσό, ωστόσο ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε και η ΑΕΚ, εάν τελικά ασχοληθεί με την περίπτωση του, μπορούν να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν πρώτα να προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις και οι πωλήσεις παικτών για να ασχοληθούν με τις μεταγραφές που παραμένουν “παγωμένες”, ενώ στην ΑΕΚ έχουν ρίξει το βάρος στον αμυντικό χαφ και τηρούν στάση αναμονής.

Ωστόσο η υπόθεση θυμίζει την περσινή ιστορία με τον Βιτόλο και με δεδομένο ότι τον Κάμπορα φέρεται να τον εκπροσωπεί στην Ελλάδα άνθρωπος που είναι κοντά στον ΠΑΟΚ, ο Αργεντίνος θα πλησιάσει αργά ή γρήγορα στην Τούμπα εκτός κι αν προκύψουν άλλες δελεαστικές προτάσεις!