LIVE SCORES

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Νικοπολίδης και με τη βούλα!





Ο Αντώνης Νικοπολίδης είχε προαναγγείλει την απόφασή του να συνεχίσει για άλλον έναν χρόνο να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού και το μόνο που απέμενε, ήταν να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο ενός έτους που του πρόσφεραν οι Ερυθρόλευκοι. Ο 39χρονος τερματοφύλακας πέρασε την Τετάρτη


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της, για έναν ακόμα χρόνο, με τον αρχηγό της ομάδας Αντώνη Νικοπολίδη».

Προτάθηκε ο Βιθέντε

O Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη που να κάνει τη διαφορά αριστερά και οι προτάσεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή. Χθες (22/6) στους Πειραιώτες προτάθηκε και ο Ισπανός Βιθέντε. Ο άσος της Βαλένθια στα 29 του χρόνια έχει χάσει τη θέση του βασικού στην ομάδα του. Και είναι φευγάτος, με τη συναίνεση του κλαμπ καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο.

«Πρόταση στον Παβόν»

Πρόταση από τον Ολυμπιακό υποστηρίζει ότι έχει ο Φρανσίσκο Παβόν, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας. Χθεσινά (22/6) δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο 30χρονος Ισπανός στόπερ είναι στη λίστα με τους παίκτες που θέλει να αποδεσμεύσει η Σαραγόσα λόγω των υψηλών αποδοχών του (1,8 εκατ. ευρώ ετησίως). Οπως αναφέρεται, μάλιστα, ο άλλοτε άσος της Ρεάλ βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ελλάδα, καθώς ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα και είναι διατεθειμένος να του προσφέρει ανάλογο συμβόλαιο.

Προπονήθηκαν Μιραλάς και Ζαϊρί

Κανονικά προπονήθηκαν την Τετάρτη (23/6) ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμού που είχαν. Η προπόνηση διεξήχθη υπό τις οδηγίες του Εβαλντ Λίνεν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ατομικό ακολούθησε ο Βάντερσον, ενώ πρόγραμμα ενδυνάμωσης ο Ντάρμπισαϊρ με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Νέο ραντεβού σήμερα στις 19:00 το απόγευμα.