LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Η λίστα του Ντάρκο: Κρούση για Νενέ





Στην απόκτηση του Νενέ στρέφουν την προσοχή τους στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος άσος της Μονακό, που συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα που έχουν καταρτίσει οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς-Έβαλντ Λίνεν, αποτελεί τον διακαή πόθο για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν προχωρήσει σε επίσημη κρούση προς τη Μονακό για την απόκτηση του.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από τη Γαλλία, με τον 28χρονο άσο να διεκδικείται και από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Μονεγάσκοι απάντησαν στον Ολυμπιακό πως ο Νενέ κοστολογείται με το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για την απόκτηση του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Εκτός από το όνομα του Νενέ για αριστερά εξετάζονται και οι περιπτώσεις του Ρέγες (Ατλέτικο Μ.) και του Ριέρα (Λίβερπουλ) αλλά και του 23χρονου Μαλογκά της Νανσί.

Ο Νενέ άλλωστε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που έχουν καταρτίσει οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς-Έβαλντ Λίνεν. Μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται και αυτά των Κιμ Κάλστρομ, Άριελ Ιμπαγάσα, Άλντο Ντούσερ, Μάουρο Καμορανέζι, Ζεοβάνι, Λούκας, Ρόμενταλ και Σμίλιανιτς.

Σε αυτή υπάρχει και ο Γκούτι, ο οποίος τελικά δεν υπέγραψε στη Μπείκτας, όπως θεωρούνταν δεδομένο. Και όσο δεν υπογράφει η τιμή του πέφτει κάτι που συμφέρει τους «ερυθρόλευκους».