LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ- Πρώτη δοκιμή με 4-4-1-1, σκόραραν Σκόκο, "Λύμπε"





Το πρώτο δίτερμα της προετοιμασίας έγινε στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε τις δύο ομάδες με 4-4-1-1. Οι Λυμπερόπουλος και Σκόκο ξεκίνησαν με γκολ για τους βασικούς, ενώ ο Γκέντσογλου βρήκε δίχτυα από την άλλη ομάδα.

Για τους θεωρητικά βασικούς γκολκίπερ ήταν ο Αραμπατζής, δεξί μπακ ο Γιάχιτς, αριστερό μπακ ο Λαγός και σέντερ μπακ οι Μαϊστόροβιτς - Μανωλάς. Μάκος και Καφές ήταν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, με τον Έντερ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, τον Λεονάρντο δεξί χαφ και τον Σκόκο αριστερό χαφ. Ο Λυμπερόπουλος ήταν το σέντερ φορ.

Βεβαίως, ακόμα είναι αρχή είναι νωρίς να βγούνε οποιαδήποτε συμπεράσματα, αφού τα πόδια όλων των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά, αλλά γενικά ο Ντούσκο έμεινε ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές.

Πρεμιέρα στις προπονήσεις έκανε και ο Τραϊανός Δέλλας, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ χαλαρά γυμνάστηκε και ο Σάχα. Αύριο το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση, τόσο το πρωί στις 8, όσο και στις 7 το απόγευμα.