LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

«Πράσινος» ο Μάριτς!





Μπορεί η μεταγραφή του Αλεξ Μάριτς στον Παναθηναϊκό να πέρασε από αρκετά... κύματα ωστόσο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πλέον, ο σέντερ της Παρτιζάν θα φορέσει τελικά την «πράσινη φανέλα»!

Όπως έγινε έγραψε η ιστοσελίδα «kosarka.rs» λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (22/7) οριστικά και αμετάκλητα ο Σερβοαυστραλός σέντερ κατέληξε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και έτσι την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς.

«Ο Μάριτς πηγαίνει στον Παναθηναϊκό», τιτλοφορείται χαρακτηριστικά το εν λόγω άρθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη στη Σερβία θεωρούν τη μεταγραφή του Μάριτς «τελειωμένη», με την πληροφορία να επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές και να μην επιδέχεται καμιάς αμφισβήτησης. Μπορεί ακόμη η απόκτηση του Μάριτς να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως από την ΚΑΕ, ωστόσο, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην περίπτωσή του, είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρξει «γάμος» με τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει για να ντυθεί και τυπικά στα «πράσινα» ο ταλαντούχος σέντερ, είναι να ρυθμιστούν μερικές ασήμαντες λεπτομέρειες ώστε να «πέσουν» οι υπογραφές που πλέον είναι θέμα χρόνου να συμβεί.