LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ – Πρότειναν Μεντί, επιμένουν για Σορλέν





Έχει γίνει πια γνωστό σε όλη την Ευρώπη πως ο ΠΑΟΚ αναζητεί δεξιό μπακ και έχουν... βαλθεί να του στείλουν κάποιον! Ο Μπερνάρ Μεντί που ανήκε μέχρι το καλοκαίρι στη Χαλ, αλλά η αγγλική ομάδα υποβιβάστηκε και έχει μείνει ελεύθερος θεωρείται ιδανική λύση για να καλύψει αυτό το κενό.

Ωστόσο, ο 29χρονος Γάλλος αμυντικός γνωστός από την καριέρα του επί 8 χρόνια στη Παρί Σεν Ζερμέν, έχει υψηλό κασέ και δύσκολα θα μπορέσει ο δικέφαλος του βορρά να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του τη δεδομένη στιγμή. Ο παίκτης, πάντως, προτάθηκε από το εξωτερικό, η περίπτωση του θα εξεταστεί αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του.

Εν τω μεταξύ, στα γαλλικά Μέσα συνεχίζει να “παίζει” το όνομα του Ολιβιέ Σορλέν. Σε νέα δημοσιεύματα που αφορούν το ρεπορτάζ της Σεντ Ετιέν, αναφέρεται πως οι “στεφανουά” μετά τις μεταγραφές των Σιλβέν Μαρσάλ και Λοράν Μπατλ, σκέφτονται να προχωρήσουν στην απόκτηση του Ολιβιέ Σορλέν και Ζαν Καλβ. Ωστόσο, τονίζεται πως ο Γάλλος μέσος του ΠΑΟΚ έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον δικέφαλο του βορρά και είναι πολύ δύσκολο να το “σπάσει”.