LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Σάλπι: Ηρθα για το πρωτάθλημα





Μετά από τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, αποφασισμένος να βοηθήσει όσο μπορεί, προκειμένου ο Δικέφλαος του Βορρά να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο 29άχρονος επιθετικός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, τόνισε ότι όλα είναι διαφορετικά από την πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφορικά με τις αντιδράσεις του κόσμου επεσήμανε ότι δεν έχει κανένα παράπονο.

"Είναι πραγματικά ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Ειλικρινά ανυπομονούσα γι' αυτή τη στιγμή, να ξαναμπώ στην ομάδα. Είναι διαφορετικά όλα από την πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, όπως διαφορετικά είναι και τα συναισθήματά μου", δήλωσε αρχικά και συνέχισε, αναφερόμενος στις αντιδράσεις του κόσμου, λέγοντας: "Δεν έχω κανένα παράπονο και έχω πει ότι αν υπάρξει αντίδραση, θα τη σεβαστώ".

Τέλος, σχολίασε την τωρινή κατάσταση στον ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σίγουρα, το έχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μας τα τελευταία δύο χρόνια διεκδίκησε το πρωτάθλημα και ήρθα κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι".

Ο 29άχρονος επιθετικός, μαζί με τους Χαλκιά, Μαλεζά και Κριστιάνο, ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας του Μπερέτα στη Γερμανία. Αναφορικά με τον Κοντρέρας, έχει άδεια από την ΠΑΕ μέχρι τις 16 Ιουλίου, οπότε και θα ενσωματωθεί στην αποστολή.

Στη Nova τα τέσσερα φιλικά
Οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή (9/7) η συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση των τεσσάρων φιλικών του ΠΑΟΚ από τη Nova. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας που έκλεισε την προετοιμασία έλεγαν ότι το μοναδικό που ενδεχομένως δεν θα προλάβουν να μεταδοθεί είναι αυτό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Τα άλλα τρία θα μεταδοθούν κανονικά.

Θέλει Σορλέν η Σεντ Ετιέν
Στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού France Football, ο Ολιβιέ Σορλέν. Ωστόσο, ο 31άχρονος μέσος του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, με τους θεσσαλονικείς να τονίζουν πως η Σεντ Ετιέν δεν έχει κάνει κρούση για τον γάλλο.