LIVE SCORES

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αγωνία για τον "εκλεκτό"


ShareThis Print Text
Περίπου δύο 24ωρα πριν την ολοκλήρωση του βασικού στάδιου της φετινής προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό και η ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, χωρίς να έχει ακόμα στο ρόστερ της τον κεντρικό αμυντικό που θέλει για "ηγέτη". Η αγωνία στο κατακόρυφο με την "πράσινη" ΠΑΕ να "κρύβει" ένα όνομα υψηλού επιπέδου.

Ο φάκελος" ηγέτης" για την άμυνα, φαίνεται να είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για το "τριφύλλι" και τους ιθύνοντες της ομάδας.

Μια περίπτωση που κρατάει χρόνια, πέρσι ξεπεράστηκε όπως ξεπεραστηκε και φέτος ενώ υπήρχαν οι καλύτερες προϋποθέσεις βάση χρόνου για να γίνει η σωστή κίνηση στο ανάλογο τάιμινγκ, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί με τις εσωτερικές "διαμάχες" και οι πολυμετοχικές κόντρες.

Δύο 24ωρα σχεδόν πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στο Κιτσμπούχελ της Αυστρίας, εκεί που ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του κάνουν εξαιρετική δουλεία "χτίζοντας" τον νέο Παναθηναϊκό, ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει πάρει θέση στα πλάνα του Κοζανίτη τεχνικού.

Οι χαμένοι... "θησαυροί"

Οι υποθέσεις που ήταν στην προτεραιότητα με τους Κρις και Γκαλάς, άφησαν πίσω τους "πράσινους" και χωρίς αποτέλεσμα. Ο Βραζιλιάνος έμεινε στην Λιόν, χρησιμοποιώντας το "τριφύλλι" ενώ ο διεθνής Γάλλος παρά τις πιέσεις δεν δείχνει διατεθειμένος να μην κερδίσει τα απαιτούμενα χρήματα που θέλει για να βάλει την υπογραφή του σε ένα νέο συμβόλαιο.

Σχεδόν χαμένη και η περίπτωση του έτερου στόχου Μαρτσένα που σήμερα έδειξε την προτιμησή του να γίνει μέλος των "υποβρύχιων" της Βιγιαρεάλ και να παραμείνει στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Οι γνωστοί στόχοι και ο νέος "τρικολόρ"

Τα ονόματα που γράφονται από τα ξένα ΜΜΕ καθημερινά αυξάνονται και τα περισσότερα ανακλυκώνονται.

Μπουμσόνγκ, Ζεμπινά, Ντα Σίλβα (τον οποίο ο ίδιος ο Νιόπλιας τόνισε πως δεν θέλει), Μέιρα, Μπουλαρούζ και τελευταίο και πιο "φρέσκο", ο νέος Γάλλος Ζουλιέν Εσκιντέ.

Ο κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης που είδαμε στο πρόσφατο Μουντιάλ στην Νότιο Αφρική φαίνεται πως εξετάστηκε από το "τριφύλλι". Ενας παίκτης με τεράστια εμπειρία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο άγνωστος "Χ" που έρχεται

Την ίδια ώρα κύκλοι της ΠΑΕ, δείχνουν συγκρατημένη αισιοδοξία πως το θέμα παρόλο που έχει κουράσει, είναι στην τελική του μορφή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται στο "μοντάρισμα" της ομάδας και τα φιλικά με Ιντερ και Μίλαν στις Η.Π.Α. να είναι στην αποστολή και να πάρει συνάμα λίγο χρόνο, (αν είναι εφικτό).

Επομένως τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμα για το όνομα που οι ιθύνοντες της ομάδας διατηρούν ως "επτασφράγιστο" μυστικό στο συρτάρι.