LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Τα μαζεύει ο Αλόνσο





Ο θυμός του δείχνει να περνάει. Μετά το ξέσπασμά στο τέλος του Γκραν Πρι της Βαλένθια, ο Φερνάντο Αλόνσο ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις περί αλλοίωσης αποτελέσματος, καθώς όπως παραδέχτηκε πιο ήρεμος μετά από τρεις ημέρες, η αντίδρασή του ήταν εν θερμώ.Συνέχεια

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ήταν εκτός εαυτού με τους αγωνοδίκες του ευρωπαϊκού GP, αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι άργησαν επίτηδες να επιβάλλουν ποινή διέλευσης από τα πιτς στον Λιούις Χάμιλτον. Κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος της ΜcLaren να μην χάσει καμία θέση και να τερματίσει δεύτερος.

Στην πραγματικότητα, αυτό που φαίνεται να τον πείραξε είναι το γεγονός ότι δεν προσπέρασε και ο ίδιος το αυτοκίνητο ασφαλείας, πραγματοποιώντας παρόμοιο αγώνα με τον Βρετανό.

«Είναι προφανές ότι τώρα είμαι πολύ πιο ήρεμος σε σχέση με τη στιγμή αμέσως μετά το τέλος της κούρσας. Εκείνη τη στιγμή αντέδρασα παρορμητικά και είπα πράγματα που μπορούσαν να παρερμηνευτούν και να εγείρουν υποψίες, κάτι που δεν είχα σκοπό να κάνω», δήλωσε αρχικά ο Ισπςνός.

Και συνέχισε: «Σίγουρα, οι αγωνοδίκες έχουν δύσκολο έργο και πρέπει να πάρουν αποφάσεις που δεν είναι εύκολες. Αυτό που εννοούσα είναι ότι κάποιοι οδηγοί (όπως εμείς) που σεβαστήκαμε τους κανονισμούς στη συγκεκριμένη περίπτωση, δυστυχώς χάσαμε πολλά περισσότερα από αυτούς που τους παραβίασαν, ακόμα κι αν δέχτηκαν ποινή».

Το μυαλό όλων θα πάει αυτόματα, πως με τις δηλώσεις του δείχνει τον Λιούις Χάμιλτον. Ομως, ο ίδιος διευκρινίζει: «…δεν αναφέρομαι σε κάποιον οδηγό συγκεκριμένα. Το ζήτημα είναι γενικότερο και θα πρέπει να το συζητήσουμε με ήρεμο τρόπο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι πράγματα σαν κι αυτά δεν θα ξανασυμβούν».