LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Γεμίζει το ρόστερ






Προχωράει ολοταχώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βάσει των επιθυμιών του Νίκου Νιόπλια. Εάν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Γκοβού και Μπορντόν, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει καλύψει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τα κενά του, ενώ θα απομένουν οι προσθήκες των Ντάνιελ Φερνάντεζ και Γιώργου Ιωαννίδη για να «γεμίσει» το ρόστερ. Στα υπ’ όψιν, είναι ο Βραζιλιάνος Σουμπίνιο του Εθνικού, που μπορεί να πλαισιώσει τη γραμμή κρούσης.

Στη συνέχεια οι Πράσινοι θα κινηθούν ανάλογα με τις πωλήσεις. Εάν πουληθεί κάποιος βασικός ποδοσφαιριστής, τότε θα κινηθούν άμεσα για τον αντικαταστάτη του. Φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό οι επόμενες συμπληρωματικές κινήσεις θα έχουν να κάνουν με την πώληση, τον δανεισμό ή την αποδέσμευση κάποιων από τους παίκτες που ήταν στο περσινό ρόστερ. Σε αυτούς ανήκουν οι Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Κλέιτον και Ρουκάβινα.

Για τον τελευταίο ενδιαφέρεται η Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Επίσης από τους παίκτες που θα φύγουν θα καθοριστεί ποιοι από τους Μάτος, Ντέιβιντ, Δημούτσο, Μελίσση, Λεοντίου, Μπουτζίκο θα πάρουν και άλλη ευκαιρία.

Γιόσου Σαριέγκι: «Εχω υπογράψει για δυο χρόνια»

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Γιόσου Σαριέγκι μπορεί να είναι σε καλό δρόμο, αλλά προτού πέσουν οι... υπογραφές ο Βάσκος, μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του «El Diario Vasco», αποκάλυψε πως έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια με τους Πράσινους! Συγκεκριμένα, ο Σαριέγκι δήλωσε: «Εχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο, αυτά που μόλις υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό. Ηθελα να επιστρέψω στην Ισπανία, αλλά αυτό θα γίνει σε λίγα χρόνια»

Επίσης, μίλησε για τη σεζόν που τέλειωσε: «Η τρίτη μου χρονιά ήταν πολύ καλή, καθώς κέρδισα τους πρώτους μου τίτλους. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και θέλαμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας». Οσον αφορά τα προηγούμενα χρόνια, υπογράμμισε: «Πέρυσι ήμασταν στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και κερδίσαμε την Ιντερ στο ‘Σαν Σίρο’ για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Είναι αλήθεια ότι οι οπαδοί μας ήταν απογοητευμένοι που ήμασταν μακριά από τους τίτλους, αλλά η νίκη στην Ιταλία χρύσωσε κάπως το χάπι».

Τέλος, σχετικά με το γκολ με την Ιντερ, είπε: «Δεν ήταν τόσο ότι το πέτυχα εγώ, αλλά το πόσο σημαντικό ήταν για τους οπαδούς μας. Οπωσδήποτε ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα».