LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Από σήμερα εισιτήρια ΠΑΟΚ για όλους





Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αναμένεται να δημιουργήσει από σήμερα νέες ουρές στο γήπεδο της Τούμπας! Από σήμερα απελευθερώνονται όσες θέσεις δεν ανανεώθηκαν, και έτσι τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται πλέον για όλους. Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρώτος κύκλος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν που είχε ανοίξει στις 31 Μαΐου, όπου δικαίωμα ανανέωσης των θέσεών τους είχαν μόνο οι παλαιοί κάτοχοι.

Παρά την οικονομική κρίση που διέπει την Ελλάδα συνολικά 12.325 φίλοι του Δικεφάλου ανανένωσαν τα διαρκείας τους, ένας αριθμός εξαιρετικά

ικανοποιητικός. Από σήμερα τα περίπου 8.800 εισιτήρια διαρκείας που δεν ανανεώθηκαν θα τεθούν προς διάθεση για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, καθώς και φέτος αποφασίστηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κυκλοφορήσουν μέχρι 21.100 για να υπάρχουν σε κάθε ματς και άλλα σχεδόν 8.000 εισιτήρια προς διάθεση.

Τα διαρκείας στη «Θύρα 2»

Χθες Δευτέρα (05/07) μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Θύρας 2 από Σειρά 14 έως 26 και Θέσεις 1 έως 36 μπορούσαν να προμηθευτούν τα νέα πακέτα. Αυτές οι θέσεις λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδο της Τούμπας (μεταφέρονται στη Θύρα 2 τα δημοσιογραφικά θεωρία) δεν μπορούσαν να ανανεώθουν και έτσι δόθηκε στους κατόχους τους προτεραιότητα στην επιλογή των ελεύθερων θέσεων σε οποιαδήποτε θύρα του γηπέδου.