LIVE SCORES

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

«Τριετές συμβόλαιο και έρχομαι...»





Των Γ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ & Κ. ΤΕΟ

«Θα πάω στην ομάδα που θα μου προσφέρει τριετές συμβόλαιο». Αυτή την απάντηση μεταξύ άλλων έδινε χθες στους Σέρβους δημοσιογράφους ο 32χρονος επιθετικός Μάρκο Πάντελιτς, όταν δεχόταν κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο για να απαντήσει σε ερωτήσεις περί του τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό.

«Ακόμα δεν γνωρίζω πού θα πάω» ήταν ακόμα μία ατάκα του έμπειρου στράικερ, ο οποίος τόνιζε πως σύλλογοι και από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ισπανία τον έχουν πλησιάσει, αλλά δεν του προσφέρουν τη συγκεκριμένη διάρκεια συμβολαίου που απαιτεί.

«Είναι γεγονός πως βρίσκομαι σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους μου, έχω μιλήσει μαζί τους, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, όμως δεν μου προσφέρουν βασικά πράγματα που αφορούν τη διάρκεια του συμβολαίου που θέλω» συμπλήρωνε ο Πάντελιτς και επισήμαινε πως «ούτε εγώ ούτε η σύζυγός μου δεν ξέρουμε πού θα είμαστε τη νέα περίοδο».

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν ήθελε να μιλήσει πιο αναλυτικά για την περίπτωση του Ολυμπιακού, καθώς, όπως ξεκαθάρισε, δεν έχει κάτι ουσιαστικό ακόμη στα χέρια του για να μπορέσει να αποφασίσει αν θα έρθει στην Αθήνα.

Βεβαίως, όπως αναφέραμε και χθες, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον έχει προσεγγίσει για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» καθώς τον θεωρεί πολύ καλή λύση για την επίθεση της ομάδας, με τον Πάντελιτς να έχει τονίσει αυτό που μετέφερε και στους Σέρβους δημοσιογράφους.

Πως θέλει τριετές συμβόλαιο καθώς θέλει να είναι σίγουρος για τη νέα του ποδοσφαιρική «στέγη», ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις δεν είναι υπερβολικές μια και βρίσκονται στο 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Βεβαίως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Μάρκο Πάντελιτς, αλλά από την άλλη δεν βιάζονται να πάρουν την τελική τους απόφαση πιστεύοντας πως υπάρχει χρόνος τόσο για να διαπραγματευθούν με τον Σέρβο επιθετικό όσο και για να παρουσιαστούν μέσα στον Αύγουστο και άλλες καλές ευκαιρίες για τον στράικερ που θέλουν να αποκτήσουν.

Είναι δεδομένο όμως πως αν σύντομα βρεθεί η χρυσή τομή με τον Πάντελιτς, τότε θα προχωρήσουν στην απόκτησή του