LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντάρμπισαϊρ και χρήματα (;) για Μπόατενγκ, ρώτησε Ριέρα ο Λούκας





Και ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, τα μεταγραφικά βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ιστοσελίδα που αναφέρεται στους φιλάθλους της Πόρτσμουθ, οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται να προχωρήσουν σε πρόταση για την απόκτηση του Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ.

Μάλιστα, γράφεται πως άνθρωποι των Πειραιωτών βρίσκονται σε συζητήσεις με τους «πόμπεϊς» για τον διεθνή Γκανέζο άσο προσφέροντας εκτός από χρήματα και τον Ματ Ντάρμπισαϊρ ως έμψυχο αντάλλαγμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο και του Παναθηναϊκού.

Εν τω μεταξύ, επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και το όνομα του Λούκας Λέιβα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος άσος ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους» και γι’ αυτό τηλεφώνησε στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του και νυν άσο των «ερυθρολεύκων», Άλμπερτ Ριέρα για να μάθει περί του ελληνικού συλλόγου.

Ο Λούκας, που έχει ακουστεί και στο παρελθόν ως υποψήφιος για τον Ολυμπιακό, μετά τη φυγή του Ράφα Μπενίτεθ από τη Λίβερπουλ δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας, Ρόι Χόντγκσον. «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν για μένα. Αν ενδιαφερθούν ξανά, θα ήθελα πολύ να παίξουμε ξανά μαζί στην ελληνική ομάδα», αναφέρει ο 23χρονος άσος.

Προτάθηκε ο Ρόκε Σάντα Κρουζ

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ρόκε Σάντα Κρουζ. Ο 28χρονος διεθνής Παραγουανός επιθετικός ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι (19 συμμετοχές, 3 γκολ από το 2009), ωστόσο οι ιθύνοντες των «σίτιζενς» τον παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού και οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του. Ο Σάντα Κρουζ προτάθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους «πολίτες» να ζητούν 500.000 ευρώ και το κασέ του ίδιου να φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

**** Ο Ζούλιο Μπαπτίστα έκλεισε την πόρτα του Ολυμπιακού, όπως μετέδωσε το "Sky Sports 24". Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος της Ρόμα ενημέρωσε τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αλλά ούτε και στην Τουρκία (Γαλατασαράι). Σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Ιταλοί, ο Βραζιλιάνος επιθετικός ξεκαθάρισε στη Ρόμα πως σε περίπτωση που αποχωρήσει από τη Ρόμα, θα αγωνιστεί μόνο σε κορυφαίο πρωτάθλημ