LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ: «Πέταξε» για Ζέεφελντ




Για το Ζέεφελντ της Αυστρίας πέταξε το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε:

«Η ατμόσφαιρα και η προπόνηση είναι διαφορετική. Ολοι οι παίκτες έχουν δείξει σοβαρότητα και όρεξη από την αρχή της προετοιμασίας. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και καλοί γίνεται από την αρχή. Θέλουμε να κάνουμε καλή προετοιμασία, χωρίς προβλήματα», δήλωσε σχετικά ο προπονητής της ΑΕΚ.

Για την προετοιμασία που ξεκινά μίλησε και ο αρχηγός της ομάδας, Παντελής Καφές: «Η περίοδος προετοιμασίας έχει πολλή κούραση και μπαίνουν οι βάσεις. Κάθε χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία. Τα φιλικά που θα δώσουμε στη συνέχεια θα είναι ένα καλό τεστ, για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας.»

Η αποστολή της ΑΕΚ είναι 28μελης και σε αυτή δεν περιλαμβάνεται ο Αραούχο, που έχει ζητήσει την άμεση αποδέσμευσή του και κατέθεσε εξώδικο για οφειλές 50.000 ευρώ, ενώ αρνείται και να προπονηθεί.

Στην προετοιμασία δεν θα συμμετέχουν και οι Αλεξόπουλος, Κουτρομάνος, Γιαχάγια, Χέρσι, Ιορντάκε και Γκερέιρο, που παρέμειναν για προπονήσεις στην Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Εντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ιντζόγλου, Νταντόμο.