LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ – Χωρίς “Σάλπι” το “διπλό”, ενοχλήσεις ο Ίβιτς





Χωρίς τους Ίβιτς και Σαλπιγγίδη πραγματοποιήθηκε το οικογενειακό διπλό με το οποίο έκλεισε και η διπλή προπόνηση του Σαββάτου. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση, αλλά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις και προφυλάχθηκε, ενώ και ο διεθνής επιθετικός προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, αφού είναι φανερά κουρασμένος από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Για τον Ίβιτς, πάντως, τα νέα δεν είναι δυσάρεστα, αφού το ιατρικό τιμ δεν έχει διαγνώσει κάτι το ανησυχητικό. Ένιωσε ένα σφίξιμο στο δεξιό μηρό και του ζητήθηκε να αποχωρήσει κάνοντας αποθεραπεία με τρέξιμο για περίπου δέκα λεπτά, μέχρι να κάτσει τελικά στον πάγκο.

Αντίθετα με τον Σαλπιγγίδη, οι άλλοι δύο διεθνείς, δηλαδή ο Χαλκιάς και ο Μαλεζάς αγωνίστηκαν κανονικά. Ο Μπερέτα, πάντως, στις ασκήσεις τακτικής που έκανε έδειξε την πρόθεση να ξεκινάει τον “Σάλπι” στα δεξιά της επίθεσης, δίπλα στον Μουσλίμοβιτς. Αλλά όλα αυτά είναι πολύ νωρίς για να αναλυθούν...

Στο οικογενειακό διπλό, ο Μπερέτα χρησιμοποίησε τους Γλύκο, Σνάουτσνερ,Μπαλάφα, Ζουέλα, Σαβίνι, Σορλέν, Φωτάκη, Βιεϊρίνια, Κουτσιανικούλη, Φιλόμενο και Παπάζογλου με τη μία ομάδα. Στην άλλη έβαλε τους: Χαλκιά, Πετρίσεβιτς, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Γεωργίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Σκέμπη, Μίλιεβιτς, Αθανασιάδης, Μουσλίμοβιτς.