LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Πήρε Παναγόπουλο!





Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λεωνίδας Παναγόπουλος. Ο 23χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ομάδα των Νέων, συμφώνησε να ντυθεί στα “κυανέρυθρα” για τα επόμενα δύο χρόνια και θα αναχωρήσει σύντομα για την Ουγγαρία.

Φιλική “τριάρα”

Δεν είχε πρόβλημα να υπερκεράσει με 3-0 την τοπική ομάδα της Ουγγαρίας, Σιόφοκ ο Πανιώνιος. Οι παίκτες ήταν φανερά κουρασμένοι από τις κοπιαστικές προπονήσεις και δεν κατάφεραν να πετύχουν πολλά τέρματα με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Ωστόσο, ο Μίκαελ Στάρε έδωσε χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του μεταξύ των οποίων και τον Αλβανό αριστερό μπακ Ρενάτο Αράπι που δοκιμάζεται από τους "κυανέρυθρους". Για την ιστορία τα γκολ στο φιλικό σημείωσαν οι Λάτκα, Μπάλαμπαν και Γουνδουλάκης.

Η σύνθεση του Πανιωνίου ανά ημίχρονο:

Α΄ ημίχρονο: Μπέλιτς, Κούρντι, Αράπι, Λάτκα, Κοντοές, Μανιάτης, Σάμαρης, Κοιλιάρας, Κούκετς, Μπάλαμπαν, Σταυροθανασόπουλος

Β΄ ημίχρονο: Σιδεράκης, Γιόνσον, Κοντοχρήστος, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κουμορτζί, Πούπο, Γουνδουλάκης, Κολοβός, Σκο