LIVE SCORES

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Πάλι απ' την αρχή με Σπανούλη





Κατά πολλούς ο Παναθηναϊκός είχε αποδεχτεί τη... μοίρα του στην υπόθεση Σπανούλη. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Το σίριαλ συνεχίζεται και τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της παραμονής του διεθνούς γκαρντ στους πρωταθλητές, είναι ανοιχτά. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά τις τελευταίες μέρες κάνουν βήματα προς... τα πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά των Πειραιωτών υπαναχώρησε από την αρχική της θέση και αυτό γιατί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Τζος Τσίλντρες θα μείνει στο λιμάνι και η εξέλιξη αυτή επηρεάζει και την υπόθεση Σπανούλη. Αν ο Τσίλι μείνει, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από τους “ερυθρόλευκους” 7 εκατομμύρια δολάρια για αυτό και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να περιμένουν λίγο ακόμα για να καταθέσουν οριστική πρόταση στον 28χρονο άσο.

Ο οποίος όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει μέχρι ενός σημείου. Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τις εξελίξεις και τηρεί στάση αναμονής. Να κάνει κρούση στον παίκτη αποκλείεται. Θα περιμένει δική του κίνηση. Η προσφορά του “τριφυλλιού” στον V-Span είναι γνωστή, δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα, αλλά ας μη βάλουμε και το χέρι μας στη φωτιά γιατί με τη συγκεκριμένη υπόθεση κανείς δε μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

Περιμένοντας τον Σπανούλη να αποφασίσει, ο Παναθηναϊκός “τρέχει” άλλα θέματα. Ο Μάικ Μπατίστ είναι κοντά στην οριστική συμφωνία. Διαφορά ανάμεσα στον Αμερικανό και την ομάδα είναι η διάρκεια του συμβολαίου, με τους “πράσινους” να προτείνουν 1+1 και τον παίκτη να θέλει διετές, κλειστό. Εκτιμάται ότι η χρυσή τομή θα βρεθεί άμεσα.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Νίκολα Πέκοβιτς, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για τον Άλεκς Μάριτς, αλλά μόνο αν η Παρτιζάν προβάλει λογικές οικονομικές απαιτήσεις. Στη λίστα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που βρίσκεται στην Αθήνα, παραμένει και Σοφοκλής Σχορτσανίτης, αλλά η υπόθεση θα προχωρήσει αν ο παίκτης αποφασίσει να μην κάνει το άλμα για το ΝΒΑ