LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πληρώθηκε και απολογείται ο Αραούχο





Το πάνω χέρι στην υπόθεση Κάρλος Αραούχο παίρνει η ΑΕΚ που προχώρησε σε εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Συγκεκριμένα, η Ένωση κατέβαλε στον παίκτη 50.000 ευρώ και τον κάλεσε σε απολογία (Πέμπτη 13:00) ως αδικαιολογήτως απών από τις δυο χθεσινές προπονήσεις.

Ο παίκτης ισχυρίζεται πως έχει προσωπικά προβλήματα, τα οποία σεβάστηκαν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ χθες εμφανίστηκαν στους Θρακομακεδόνες οι μάνατζέρ του από την Αργεντινή και απαίτησαν από τον Άρναρ Γκρέταρσον την ελευθερία του παίκτη! Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως του έχουν βρει ομάδα στην πατρίδα τους και προσπαθούν να τον αποδεσμεύσουν, προκειμένου να τον πάνε τζάμπα.

Η πρόταση που έκανε ο Γκρέταρσον ήταν ο δανεισμός του παίκτη με οψιόν αγοράς, με «ενοίκιο» για την ΑΕΚ τα 100.000 ευρώ των οφειλομένων (ή την εξόφλησή τους και τη πληρωμή από την ομάδα).

Η υπόθεση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν λίγο μετά την αποχώρησή τους από τα γραφεία... επανήλθαν με εξώδικο και μέσω αυτού απαιτούσαν την καταβολή 100.000 ευρώ ως οφειλόμενα της περσινής σεζόν και την ελευθέρας του παίκτη. Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές είναι 50.000 ευρώ και μάλιστα κατέβαλαν το ποσό προκειμένου να κλείσει το θέμα.

Όσο για το υπόλοιπο των απαιτήσεων, αφορά πριμ από την περσινή σεζόν, που η ΑΕΚ υποχρεούται να τα καταβάλει τον Οκτώβριο (όταν και θα το πράξει). Ως τότε, πάντως, δείχνει διατεθειμένη να δείξει το σκληρό της πρόσωπο προς τον παίκτη, ο οποίος φυσικά δεν ταξίδεψε στην Αυστρία με την υπόλοιπη αποστολή.