LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Το «μπαμ» έγινε: «Πράσινος» ο Γκοβού





Το μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού είναι πλέον γεγονός. Όπως αναμενόταν, ο Σίδνεϊ Γκοβού στειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και πλέον είναι και επίσημα παίκτης των «πρασίνων». Ο διεθνής Γάλλος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Λυών, αναμένεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το SPORTNET σας είχε προαναγγείλει το σπουδαίο deal. Ακολουθεί (;) και ο Γκαλάς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα φθάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" στις 11 το βράδυ. Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του στο 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, με απολαβές 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως "καθαρά", δίχως τα μπόνους.

«Ο Γκοβού θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες με τον Τζιμπρίλ Σισέ, θα φτιάξουν πολύ καλό δίδυμο, διότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τη διαγώνια κίνησή του και τη σύγκλισή του στην αντίπαλη περιοχή μπερδεύει τους σέντερ μπακ και δημιουργεί κομφούζιο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης της γαλλικής ιστοσελίδας Sport24.com, Κριστόφ Ρεμίς.

«Θα κάνει τη διαφορά και το λέω με βεβαιότητα, είμαι σίγουρος. Όπως στην περίπτωση του Σισέ, έτσι και σ’ αυτή ο Παναθηναϊκός χτύπησε διάνα, διότι πήρε έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο πρώην προπονητή της Λυών, Αλέν Περέν.