LIVE SCORES

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Ο Σίδνεϊ Γκοβού το βράδυ του Σαββάτου (23:00) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Θα είναι όμως





Ο Σίδνεϊ Γκοβού το βράδυ του Σαββάτου (23:00) θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και επίσημα τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Θα είναι όμως ο μοναδικός Γάλλος που αποκτούν οι «πράσινοι» αυτή την περίοδο; Σύμφωνα με την «le Parisien», είναι πολύ πιθανό την πορεία του 31χρονου διεθνή άσου να ακολουθήσει και ο έτερος συμπατριώτης του, Βιλιάμ Γκαλάς.

Η γαλλική εφημερίδα, αναφέρει ότι στο «στόχαστρο» της ελληνικής ομάδας βρίσκεται και ο 33χρονος Γάλλος αμυντικός, Βϊλιάμ Γκαλάς, που τα τελευταία τρία χρόνια έπαιξε στην Αρσεναλ. «Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στον αθηναϊκό σύλλογο και τον Βιλιάμ Γκαλάς. Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα χαρεί πολύ πάντως αν συμβεί και αυτό.

Στην ηλικία των 32, ο άσος από τη Γουαδελούπη, εξακολουθεί να μην έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Απαιτεί ένα μισθό της τάξης των 94 χιλ. ευρώ την εβδομάδα και διετές συμβόλαιο συνεργασίας του, απαιτήσεις που κρίνονται υπερβολικές από τους «κανονιέρηδες».

Γαι τον Γκοβού γράφει πως ο 31χρονος άσος που έκανε σπουδαία καριέρα στην Λυών και στην εθνική Γαλλίας με 10 γκολ σε 49 συμμετοχές (τρεις στο πρόσφατο Μουντιάλ) θα αποτελέσει δίδυμο με τον Τζιμπρίλ Σισέ που αγωνίζεται ήδη στον Παναθηναϊκό.