LIVE SCORES

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Νιόπλιας: «Ακόμα ένας επιθετικός»


Την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού επιθυμεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στην Αυστρία και ανέφερε πως χρειάζεται να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης για την επιθετική γραμμή της ομάδας.


Την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού επιθυμεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρέθηκαν στην Αυστρία και ανέφερε πως χρειάζεται να αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης για την επιθετική γραμμή της ομάδας.


-Βλέπουμε στις προπονήσεις κόουτς ότι ζητάς διαρκώς ταχύτητα…
"Ναι, αλλά αυτό το στοιχείο θα έρθει με τον χρόνο. Εμείς αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να κάνουμε σπριντ. Είναι άλλη η προπόνηση που κάνουμε. Σιγά σιγά όταν έρθουμε στο επίπεδο που πρέπει, θα βγει η ποιότητα των παικτών. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε τα περσινά. Όλα πήγαν καλά πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά ξεκινά μια καινούργια σεζόν. Απ’ το μηδέν και πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι. Ξεχνώντας τα περσινά σα να μην πήραμε τίποτα".

-Είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Μάιντς τον Σεϊταρίδη. Έδειχνε διαφορετικός σε σχέση με πέρσι. Εσύ κόουτς ποντάρεις πάνω του;
"Σας έχω πει ότι θέλουμε καλούς όλους τους παίκτες. Και τον Γιούρκα και όλους. Δεν μπορείς να παίζεις μόνο με 11. Έχεις πρωτάθλημα, έχεις κύπελλο, έχεις Champions League. Όλοι θα χρειάζονται. Όλοι μακάρι να είναι καλά".

-Έχει και μια ιδιαιτερότητα πάντως. Δεν ήταν υγιής και δεν είχε διάρκεια. Τώρα δεν έχει χάσει προπόνηση…
"Μακάρι το παιδί να συνεχίσει καλά. Κέρδος θα είναι και για τον Παναθηναϊκό και για τον ίδιο τον Γιούρκα. Για την προσπάθεια που κάνει".

-Η πρώτη εικόνα απ’ τον Γκοβού;
"Το παιδί πρώτη φορά παίζει. Είναι κουρασμένο. Αυτά τα ματς είναι για να πάρεις φυσική κατάσταση. Όχι για να δεις κάτι. Δεν ξέρουμε ρε παιδιά ποιος είναι ο Καραγκούνης; Ποιος είναι ο Σισέ; Ποιος είναι ο Γκοβού; Γι’ αυτό και κάναμε ακόμη και την ημέρα του αγώνα προπόνηση. Κανονικά τα παιδιά αυτά δεν θα έπρεπε να παίξουν".

-Ο Ρουκάβινα έφυγε. Αυτή τη στιγμή έχουν μείνει ο Σισέ και ο Πετρόπουλος για την επίθεση...
"Έχω την εντύπωση ότι δεν μας φτάνουν. Οι καλές ομάδες πρέπει να έχουν τρεις επιθετικούς. Ειδικά οι ομάδες που έχουν πολλούς στόχους".

-Περιφερειακό επιθετικό ή σέντερ φορ;
"Παίκτη που να έχει την αίσθηση του γκολ. Να παίζει με την μπάλα. Ούτε ο Ρουκάβινα ήταν σέντερ φορ. Έχει παίξει αριστερά, δεξιά και πίσω από τον φορ. Όσο είναι καλά ο Τζιμπρίλ εντάξει. Πρέπει όμως να έχουμε λύσεις. Ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό επιβάλλεται να σκοράρουν. Δεν μπορείς να παίξεις άμυνα να κρατήσεις το μηδέν".

-Μετά τον αμυντικό, είπες ότι θες κι έναν επιθετικό. Μετά τέλος;
"Εντάξει για μας το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή χρονιά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όταν έχεις στο μυαλό σου απλά πως είσαι πρωταθλητής, είναι λάθος, Πρέπει να παλέψεις με τον ίδιο ζήλο. Μόνο έτσι θα κερδίσεις. Η ομάδα είναι καλή. Μην εφησυχάσουμε. Πρέπει κάθε μέρα να δουλεύεις".

-Την προετοιμασία συνολικά πως την είδες;
"Είμαστε καλά. Πολύ καλά".

-Η ομάδα πότε θα είναι απόλυτα έτοιμη;
"Θα αρχίσουμε τα παλιά τα ελληνικά τώρα; Χάσαμε είχαμε βαριά πόδια, κερδίσαμε πετάμε; Πρέπει να είσαι έτοιμος όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πότε θα είσαι έτοιμος; Θα βγάλουμε το μπλοκάκι και θα αρχίσουμε βαριά τα πόδια και τα λοιπά; Πρέπει να είσαι έτοιμος".

-Είχατε κι έναν νέα συνεργάτη. Τον Αντώνη Κέζο...
"Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Και τα παιδιά το ίδιο. Θετικό παιδί, γρήγορα κόλλησε στην ομάδα μας. Καλό είναι αυτό".

-Για στόπερ υπάρχει περίπτωση να έρθει και δεύτερος;
"Πάντα εμείς θέλαμε έναν καλό στόπερ. Έχουμε παίκτες πολλούς".

-Είναι ΟΚ δηλαδή η ομάδα με τον έναν στόπερ;
"Μέχρι στιγμής ναι. Μπορεί να παίξει και ο Βύντρα, μπορεί να παίξει και ο Κατσουράνης. Έχουμε έξι παίκτες για εκεί".

-Επειδή ακούγεται έντονα, υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες στόπερ;
"Δε νομίζω. Ίσως ο Μελίσσης. Οι άλλοι όσοι ήταν πέρσι όχι".

-Συγκεκριμένα ακούστηκε για τον Μπιάρσμιρ...
"Δε νομίζω ότι θα γίνει. Σας είπα όμως, το ποδόσφαιρο έχει πολλές εκπλήξεις. Το θέμα είναι πως δεν φεύγει κάποιος που είναι κολόνα. Έλεγαν για τον Λέτο, έλεγαν για τον Νίνη, αλλά βλέπουμε ότι είναι όλοι εδώ. Αν κάποιο παιδί φύγει, ο Ματίας ή εγώ, δεν είναι από τον βασικό κορμό. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φύγει".