LIVE SCORES

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ντελ Μπόσκε: "Γιορτή, αλλά με σύνεση"





Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε τόνισε πως πρέπει να γιορταστεί η νίκη επί της Γερμανίας, αλλά με σύνεση, καθώς ο τελικός με την Ολλανδία την Κυριακή είναι πολύ δύσκολος.

Πρέπει να την γιορτάσεις αυτήν την νίκη, αλλά με σύνεση και να μην ξεχνάς τις ευθύνες σου", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της "Furia Roja".

"Οι ποδοσφαιριστές μου ήταν εξαιρετικοί κόντρα στην Γερμανία, αλλά έχουμε ακόμη ένα ματς να παίξουμε. Από την άμυνα μέχρι την επίθεση, νομίζω ότι κάναμε καλό παιχνίδι".

"Οι παίκτες ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο. Η ήττα στο πρώτο ματς με την Ελβετία μας είχε πονέσει πολύ και δεν την αξίζαμε".

"Ωριμάσαμε και αυτό μας έφερε στον τελικό. Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από το να κερδίσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο".

"Δεν θα πρέπει να πάρουμε θάρρος και να είμαστε... φαντασμένοι. Η Ολλανδία παίζει συναρπαστικό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να γίνει πρωταθλήτρια κόσμου πολλά χρόνια. Στον τελικό είναι δύο σπουδαίες ομάδες".

Εν συνεχεία ο Ντελ Μπόσκε μίλησε για την Ισπανία, προσθέτοντας: "Αυτή η χώρα έχει αλλάξει πάρα πολύ. Έχουμε σπουδαία πράγματα και ένα από αυτά είναι ο αθλητισμός. Έχουμε το προνόμιο να έχουμε τόσους καλούς αθλητές".