LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

«Πάτησε» Πολωνία ο Άρης





Στην Πολωνία βρίσκεται από σήμερα η ομάδα του Άρη, για τον αυριανό αγώνα με τον Γιαγκελόνια. Λίγο πριν πετάξει η αποστολή, ο Χαβίτο έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε: «Στην πρόληψη βασίστηκε η προετοιμασία μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Τον αντίπαλό δεν τον γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα δεν έφτασε τυχαία μέχρι εδώ. Εμείς πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας και να παρουσιαστούμε σοβαροί»

Ερωτηθείς για τον αποκλεισμό από την Σλάβεν Κοπρίβνιτσα, πριν δύο χρόνια, είπε: «Η ομάδα έμαθε από τα λάθη της. Το επόμενο παιχνίδι, στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι και το πιο σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, όμως, ώστε να προκριθούμε

Για τις διαφορές που μπορεί να έχει ο φετινός Άρης από τον προηγούμενο, σχολίασε: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα χρειαστούμε κάποιο χρονικό διάστημα για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, επομένως πρέπει να μάθει ο ένας τον άλλον, αλλά και το σύστημα παιχνιδιού. Ελπίζω η ομάδα να δείξει το υψηλό της επίπεδο και να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στα νέα δεδομένα».

Για την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, Γιαγκελόνια, τόνισε: «Έχω ακούσει για την καλή φυσική της κατάσταση και ότι διαθέτει ψηλούς παίκτες. Επομένως, σίγουρα εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάποιες στημένες φάσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης συνάντησε χαμηλές θερμοκρασίες και βροχή στην Πολωνία, ενώ το βράδυ η ομάδα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Γιαγκελόνια. Στις 9μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.