LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Υποδοχή ηρώων! (VIDEO)





Αποθεωτική υποδοχή γνώρισε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από 500 και πλέον οπαδούς του Δικέφαλου. Οι θριαμβευτές του Αμστερνταμ εθεάθησαν στην αίθουσα αφίξεων λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα και έγιναν δεκτοί με συνθήματα και τραγούδια από τους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας που δεν πτοήθηκαν από το προχωρημένο της ώρας.


Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας στις 2:00. Τρεισήμισι ώρες αργότερες προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου 500 φίλοι της ομάδας, μεταξύ των οποίων και ο παπά Χρήστος, είχαν στήσει ένα μικρό πάρτι για να υποδεχτούν τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους ποδοσφαιριστές του.

Τα συνθήματα για πρόκριση στην Τούμπα έδιναν και έπαιρναν, προϊδεάζοντας για την ατμόσφαιρα που πρόκειται να έχει την επόμενη εβδομάδα η καυτή έδρα του Δικέφαλου. Πάντως την τιμητική του είχε το σύνθημα για τη… μικρή Ολλανδέζα. Οι παίκτες της ομάδας, παρά την κούραση από το ταξίδι και την προσπάθεια, δεν εξεπλάγησαν από όσα αντίκρισαν, διότι γνωρίζουν την λατρεία του ΠΑΟΚτσή, προς την ομάδα! Μάλιστα έδειξαν να το απολαμβάνουν, ωστόσο επειδή υπάρχει ακόμα ένα ημίχρονο για να τελειώσει η δουλειά έδειξαν ιδιαίτερα προσγειωμένοι.