LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Μετά τους Βραζιλιάνους οι Άγγλοι: Λίβερπουλ για Ζιλμπέρτο





Και αφού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ξεκαθάρισε πως παραμένει στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» δεν αποδέχονται την πρόταση της Φλαμένγκο, επανήλθε στο προσκήνιο για τον Βραζιλιάνο άσο η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι «κόκκινοι» ετοιμάζονται να… κτυπήσουν την πόρτα του 33χρονου άσου έτσι ώστε να αναπληρώσουν το κενό του Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος οδεύει προς Ίντερ.

Όπως αναφέρεται, ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσον θα κινηθεί άμεσα για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα έτσι ώστε να μην μείνει κενό το κέντρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας του. Μάλιστα γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Φλαμένγκο, η οποία απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό.

«Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει στην Ελλάδα. Αν κλείσει στη Λίβερπουλ θα συναντήσει στο Ανφιλντ τον συμπατριώτη του Λούκας», καταλήγει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας.

Πάει για επιθετικό

Χθες υπήρξε συνάντηση του Νίκου Νιόπλια με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Δημήτρη Γόντικα. Μεγαλομέτοχος, α’ αντιπρόεδρος και προπονητής, συζήτησαν για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τα μεταγραφικά και αποφάσισαν να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση ενός επιθετικού, με τα στοιχεία που θέλει ο Νιόπλιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ψηλά βρίσκονται τα ονόματα των Ιλάν και Μάρκο Πάντελιτς. Με τον Νιόπλια να έχει προτίμηση στον πρώτο. Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του, θα συναντήσουν στην Παιανία τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Κωνσταντόπουλο.

Η «L’ Equipe» για τη συμφωνία με Μπουμσόνγκ

«Την ώρα που ο Παναθηναϊκός αρχικά είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποκτήσει τον Μπουμσόνγκ ως ελεύθερο, θα χρειαστεί να πληρώσει το ποσό των 750.000 ευρώ στη Λιόν για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Τις επόμενες μέρες ο Μπουμσόνγκ αναμένεται να μεταβεί στη νέα του ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας.

Ο Μπουμσόνγκ θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (29/7) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τετραετές (3+1) συμβόλαιό του με τους «πράσινους».