LIVE SCORES

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

EUROPA LEAGUE - Ολυμπιακός και Άρης… ρίχνονται στη «μάχη» της πρόκρισης





Ώρα Europa League. Μετά τον ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, σειρά παίρνουν ο Ολυμπιακός και ο Άρης που διασταυρώνουν σήμερα τα «ξίφη» τους με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γιαγκελόνια σε «Καραίσκάκη» και Μπιάλιστοκ αντίστοιχα για τον 3ο προκρ. της δεύτερης τη τάξει

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ (21:30, Novasports1, SPORTNET)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών στο «Καραϊσκάκη» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στοχεύει στην κατάκτηση ενός αποτελέσματος που θα του επιτρέψει να… κάνει βήμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League.

«Η Μπέσα ήταν μία «μικρή» ομάδα, ενώ η Μακάμπι είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα και αν θέλουμε να περάσουμε θα πρέπει να παλέψουμε», αναφέρει ο Έβαλντ Λίνεν. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1.

Που σημαίνει: Νικοπολίδη στο τέρμα, Γκαλίτσιο (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά), Μέλμπεργκ και Μοντέστο στην άμυνα, τους Μαρέσκα, Ντουντού στον άξονα, Ρόμενταλ (δεξιά), Μιραλάς (αριστερά) στα άκρα και τον Ντιόγκο σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ντάρμπισιρ.

Η Μακάμπι, οι παίκτες της οποίας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντουντζανίν, Ιτζάκι, Μπουζάγκλο, Ζιβ, Γεϊνί, Κολαούτι, Στρουλ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκοτσέζος, Ντάγκλας Μακ Ντόναλντ.

ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ - ΑΡΗΣ (21:45conn-X TV Sports, SPORTNET)

Στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια, ο Άρης αντιμετωπίζει τη Γιαγκελόνια στην Πολωνία με στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος, που θα τον φέρει σε θέσε ισχύος για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Για να υποτιμήσεις έναν αντίπαλο πρέπει να υπάρχουν τρανταχτές διαφορές Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα είναι απολύτως έτοιμη να ανταπεξέλθει σε ένα αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κιτρίνων», Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Χωρίς φόβο και με αρκετή αισιοδοξία θα λέγαμε αντιμετωπίζει τον αγώνα απέναντι στον Αρη ο προπονητής της Γιαγκελόνια. Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η ομάδα του δεν φοβάται τον Αρη, είναι καλύτερη και πάει για την νίκη.