LIVE SCORES

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010





Για ακόμη μία μέρα θα χρειαστεί να αντέξουν στην αναμονή οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αφού αύριο θα γίνει η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ. Σε αυτό θα μετέχουν όλοι, οι νυν και οι… επόμενοι, με στόχο να ξεκαθαριστεί κατά πρώτον η διοικητική κατάσταση στην ομάδα και κατά συνέχεια να μπουν «σε μια σειρά» τα «καυτά» θέματα που σχετίζονται με πληρωμές και ρυθμίσεις στους παίκτες.
Το θέμα του Ντέγιαν Τομάσεβιτς επίσης κρατά σε αγωνία τον κόσμο. Το έγγραφο που έστειλε η ΕΟΚ στην ΦΙΜΠΑ αναμένεται να έχει «απάντηση» αύριο. Απ’ το Μόναχο – όπου εδρεύει η ΦΙΜΠΑ Ευρώπης – θα γίνει γνωστό αν ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να παίξει, τελικά

στο Eurocup, κάτι που στο «Παλατάκι» ελπίζουν ότι θα γίνει. Το παρόν στο αυριανό ραντεβού αναμένεται να δώσουν οι Κανώτας, Κατσιώρας, Στογιάννης, Καρακούσης, Γκόγκος, Πολυζωίδης, Σταμπολάμπρος, Σουβλιάδης, και θα ξεκαθαριστεί το «σχήμα» αν θα είναο 5μελές ή 7μελές. Θα συσταθεί σε «σώμα» η νέα διοίκηση, πρόεδρος θα είναι ο Μιλτιάδης Κανώτας και θα πρέπει να «τρέξει» άμεσα όλα τα θέματα της ομάδας. Τα έσοδα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, αφού και ο χρόνος πιέζει και οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Γιατί πέραν του Τομάσεβιτς, υπάρχει και ο Γκετσέφσκι, και ο Καυκής και άλλοι παίκτες.
Χθες ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος συναντήθηκε με τον Πόλυ Κατσιώρα στη Χαλκιδική για να συζητηθούν τα τελευταία δεδομένα και οι όποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν για να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.