LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΑΡΗΣ - Επιχείρηση «μοντάρισμα»





Στην Ελβετία βρίσκεται η αποστολή του Άρη για να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Έκτορ Κούπερ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος.

Στην αποστολή για την Σιόν συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κόκε, Χαβίτο, Βαγγέλη, Νέτο, Οικονομόπουλος, Μενδρινός, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κατίδης, Αγτζίδης, Βελλίδης, Τσεζνάουσκις, Οριόλ, Κάλβο, Σηφάκης, Πρίττας, Ναφτί, Μίσελ, Καζναφέρης, Χουάνμα, Τσέζαρεκ, Παπαζαχαρίας και Αραβίδης. Οι Θεσσαλονικείς κατά την άφιξή τους αντίκρισαν ένα εντελώς διαφορετικό σκηνικό από πλευράς καιρικών συνθηκών ενώ το απόγευμα πραγματοποίησαν ένα χαλάρωμα.

Οι «κίτρινοι» θα παραμείνουν στη Σιόν μέχρι τις 18 Ιουλίου και θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Μπενφίκα στις 13 Ιουλίου στη Νιόν και ανάλογης δυναμικότητας αντίπαλο στις 16 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό ο Αργεντίνος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω στην τακτική της ομάδας και μέσω των δύο δυνατών τεστ να αξιολογήσει το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Πολύ σύντομα αναμένεται να βρίσκεται μαζί με τους νέους του συμπαίκτες και ο Κάρλος Ρουίζ. Ο 31χρονος στράικερ αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, θα ταξιδέψει και αυτός ώστε να βρεθεί στην Ελβετία.