LIVE SCORES

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Λίνεν: "Ικανοποιημένος για το δεύτερο μέρος!"





Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εντελώς απογοητευμένος από το πρώτο μέρος έμεινε ο Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε επίσης ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια με την Μακάμπι.

Για το παιχνίδι: «Είδατε όλοι ότι στο πρώτο μέρος ήταν απογοητευτική εικόνα. Κάναμε κυρίως από τον άξονα επιθέσεις, αντί να το κάνουμε από τα πλάγια. Παίξαμε περισσότερο από τις πλευρές στο δεύτερο μέρος. Ηρθε το γκολ και οι παίκτες ελευθερώθηκαν. Εμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα της επανάληψης».

Για τον Μιραλάς: «Ο Μιραλάς μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές. Είναι διεισδυτικός, μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον Ντάρμπισαϊρ και είναι ένας καλός επιθετικός».

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ «Η Μακάμπι είναι πολύ καλύτερη από πέρσι και εφέτος ενισχύθηκε σημαντικά. Εχει διεθνείς παίκτες και είναι σίγουρα ένας πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Μπέσα».

Για τα νέα αποκτήματα: «Στο τέλος με τη Μπέσα μπορούσαμε να σκοράρουμε κάθε λεπτό, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι με τη Μακάμπι. Θα έχουμε όμως στη διάθεσή μας πολλούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Αβραάμ, τον Τοροσίδη, τον Ιμπαγάσα, τον Ρόμενταλ. Πιθανόν και τον Ριέρα, ο οποίος έκανε προπονήσεις με τη Λίβερπουλ και λογικά θα είναι σε καλή κατάσταση».