LIVE SCORES

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Tρεις «Ιταλοί» στόπερ στην εναλλακτική λίστα!





Ο Παναθηναϊκός ψάχνει από το «πάνω ράφι» για να καλύψει τη… στοιχειωμένη θέση του στόπερ. Κρις και Γκαλάς είναι στην κορυφή της λίστας, αν όμως δεν ευδοκιμήσει καμία από αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και το εναλλακτικό σχέδιο. Και οι Ιταλοί φροντίζουν να «γεμίζουν» αυτή τη β’ λίστα με ονόματα. Τρία καινούρια προέκυψαν και πρόκειται για τους Ντορίν Γκόιαν (Παλέρμο), Μικέλε Κανίνι (Κάλιαρι) και Ντάριο Κνέζεβιτς (Λιβόρνο).

Ο Ρουμάνος Ντορίν Γκόιαν, διεθνής, έκανε φέτος την πρώτη του παρουσία στην Παλέρμο και το ιταλικό πρωτάθλημα. Ηταν εναλλακτική λύση, καθώς έπεσε στη «σκιά» των Τσέζαρε Μπόβο και Σιμόν Κιάερ, συμπληρώνοντας μόλις 7 παρουσίες ως βασικός στην ενδεκάδα των «ροζανέρο». Αναζητούσε ομάδα για να παίζει βασικός, όμως η πώληση του Κιάερ στην Βόλφσμπουργκ μάλλον «φρενάρει» τα σχέδιά του, καθώς η Παλέρμο δεν μπορεί να παραχωρήσει κι άλλον μπακ.

Ο Μικέλε Κανίνι, Ιταλός, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στη θέση και έφτασε στον προθάλαμο της εθνικής ομάδας για το Μουντιάλ. Παρόλα αυτά και αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κάλιαρι και η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, αφού ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ανήκει στη Μίλαν. Στην οποία προπονητής ανέλαβε ο πρώην της Κάλιαρι Μαξ Αλέγκρι και δημοσιεύματα φέρνουν τον Κανίνι να ακολουθεί τον πρώην τεχνικό του στο Μιλάνο.

Οσο για τον Ντάριο Κνέζεβιτς, πρόκειται για Κροάτη διεθνή, ο οποίος φέτος δεν είχε καλή χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με τον υποβιβασμό της Λιβόρνο στη Serie B. Πρόκειται για δυνατό στόπερ, άτεχνο και τίποτα το ιδιαίτερο εδώ που τα λέμε. Εχει στο παρελθόν και θητεία στη Γιουβέντους, «πέρασε και δεν ακούμπησε». Η Λιβόρνο θέλει να ξεφορτωθεί κάποια βαριά συμβόλαια και περιμένει προτάσεις για τον Κνέζεβιτς.