LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

«Πάει για Σάντα Κρουζ ο Ολυμπιακός»





Ολοταχώς για τον Σάντα Κρουζ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν παίκτη για να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους και σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», έχουν κάνει ήδη την κίνηση του για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Παραγουανό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι Πειραιώτες, μαζί με τη Μαρσέιγ, βρίσκονται στο «κυνήγι» της απόκτησης του 28χρονου άσου, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «σίτιζενς» έναντι του ποσού των 17,5 εκ. λιρών (από τη Μπλάκμπερν).

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του: «Ο Ρόκε δεν θέλει να φύγει ως ελεύθερος. Θέλει να παίξει κάπου ως δανεικός και στη συνέχεια να επιστρέψει. Αυτό που βλέπω είναι πως θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού και θα μπει και οψιόν αγοράς του», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιαν Φαν Μπάαλ.

Και συνεχίζει: «Υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Έχει ακόμα θαυμαστές. Ξέρω πως η Μαρσέιγ τον θέλει. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα προοπτική, αφού είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League».

Για τον Ρόκε Σάντα Κρουζ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα από τις Στόουκ, Φούλαμ και Τότεναμ.

Αρεβάλο: "Αν μου γίνει πρόταση θα την εξετάσω σοβαρά"