LIVE SCORES

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Να του πάρει το... ρόπαλο





Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει της πρεμιέρας με τον Ηρακλή. Πίστη για νίκη στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών που θα ξεκινήσουν με σχήμα 4-2-3-1. Παίκτης του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Τάσος Παπάζογλου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκάλυψε ούτε στην τελευταία προπόνηση το αγωνιστικό του πλάνο. Το μόνο για το οποίο μπορεί να βάλει κάποιος το χέρι του στη... φωτιά είναι το αγωνιστικό σχήμα το οποίο θα παρατάξει ο Ισπανός, αλλά ο ποδοσφαιριστής που θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει και φέτος να υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία, ενώ σχετικά με το σχήμα το 4-2-3-1 στο οποίο έχει δουλέψει από την πρώτη ημέρα ο Βαλβέρδε θα είναι αυτό με το οποίο θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους 10 βασικούς; Τοροσίδης και Χολέμπας θα βρίσκονται στα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μοδέστο θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. "Κόφτες" θα είναι οι Ντουντού και Ουρτάδο με τον Ισπανό να παίρνει τελικά φανέλα βασικού παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμπληρώσει εβδομάδα προπονήσεων στου Ρέντη. Μπροστά από τους δύο κόφτες θα είναι ο Ιμπαγάσα και στα δυο άκρα οι Ριέρα και Ρόμενταλ. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.


Εν τω μεταξύ, παίκτης του Ολυμπιακού είναι από την Παρασκευή ο Τάσος Παπάζογλου. Ο διεθνής με τις Ελπίδες αμυντικός πέρασε απ’ τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και υπέγραψε το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά δε θα φορέσει άμεσα τα ερυθρόλευκα, καθώς θα παραμείνει για ένα χρόνο στον Πανσερραϊκό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε επίπεδο Super League.


Τέλος, ο δανεισμός των νεαρών ποδοσφαιριστών συνεχίζεται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Γιώργος Βαλεριάνος παραχωρήθηκε στον Θρασύβουλο για ένα χρόνο. Την παραχώρηση ανακοίνωσε η ΠΑΕ της Φυλής ως εξής: «Η ΠΑΕ Θρασύβουλος Φυλής ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Βαλεριανού από τον Ολυμπιακό με την μορφή δανεισμού». Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, ο οποίος εκτός απροόπτου θα παραχωρηθεί δανεικός στον Εθνικό.