LIVE SCORES

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σίσιτς στον Ηρακλή





Το ξαφνικό πρόβλημα του Μίρνες Σίσιτς δυσκολεύει τα σχέδια του Μαρίνου Ουζουνίδη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό το Σάβατο στο Καυτανζόγλειο. Ο Σλοβένος επιθετικός, παρουσίασε αμυγδαλίτιδα με υψηλό πυρετό, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η συμμετοχή του στον αγώνα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Δικαίωση από το CAS.

Ωστόσο, προτιμήθηκε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, προκειμένου η κατάστασή του να εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή, πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Στον αγώνα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος, από την περασμένη περίοδο, Βικτοράς Γιάκομπ και με αυτά τα δεδομένα την αποστολή, που ανακοίνωσε η τεχνική ηγεσία συγκροτούν οι εξής (21) ποδοσφαιριστές:

Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κατσαμπής, Κυριαζής, Κατσικάς, Κανακούδης, Λίμα, Χοσέμι, Αραμπατζής, Σαρακτασάνος, Σζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καρλίνιος, Παπαστεριανός, Γκαρσία, Βουτσιάς, Κομπαγιάσι, Βέλλιος, Σίσιτς, Σολτάνι.

Ο προπονητής της ομάδας, δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της ψυχολογικής προπαρασκευής της ομάδας, πέρα από τα θέματα της αγωνιστικής στρατηγικής, στα οποία επέμεινε μέσα από τις προπονήσεις. Ο τεχνικός του Ηρακλή, παραμονή της πρεμιέρας, επεσήμανε στους "κυανόλευκους" ποδοσφαιριστές ότι σημαντικότατη παράμετρος επιτυχίας στην πρεμιέρα του Σαββάτου είναι η σωστή νοοτροπία και η κατάλληλη αντιμετώπιση του αντιπάλου. "Θέλω να μπείτε στον αγώνα με αυτοπεποίθηση και να αισθανθείτε το βάρος της φανέλας, που φοράτε. Να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλο με νοοτροπία μεγάλης ομάδας και να δείξετε ότι διαθέτετε την δυναμική, που απαιτεί το όνομα του Ηρακλή. Να συγκεντρωθούμε στο στόχο και να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα για να τον πετύχουμε. Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο και θα τον έχουμε, αρκεί να τα δώσουμε όλα για να τον κρατήσουμε στο πλευρό μας", τονίζει ο Ελληνας τεχνικός.