LIVE SCORES

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ – Το “σταυρόλεξο” και η επίσκεψη Ζαγοράκη





Παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του δικεφάλου του βορρά βρέθηκε στη Σουρωτή για να έχει τετ-α-τετ με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας.
Ο “Ζαγόρ” μίλησε με τους Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και Μαλεζά για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και όχι μόνο. Όπως ήταν φυσικό τους ζήτησε αν μη τι άλλο να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι στη ρεβάνς με τη Φενέρ στην Τουρκία και να επιστρέψουν με το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το παιχνίδι, φυσικά, προβληματίζει και τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει κι έναν πονοκέφαλο παραπάνω. Αναφερόμαστε στους τιμωρημένους Βιτόλο και Ίβιτς που θα απουσιάσουν από το “Σουκρού Σαράτσογλου”.

Παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κυριακής για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του δικεφάλου του βορρά βρέθηκε στη Σουρωτή για να έχει τετ-α-τετ με τους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας.


Ο “Ζαγόρ” μίλησε με τους Χαλκιά, Κοντρέρας, Γκαρσία και Μαλεζά για θέματα που αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και όχι μόνο. Όπως ήταν φυσικό τους ζήτησε αν μη τι άλλο να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι στη ρεβάνς με τη Φενέρ στην Τουρκία και να επιστρέψουν με το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό το παιχνίδι, φυσικά, προβληματίζει και τον Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει κι έναν πονοκέφαλο παραπάνω. Αναφερόμαστε στους τιμωρημένους Βιτόλο και Ίβιτς που θα απουσιάσουν από το “Σουκρού Σαράτσογλου”.

Ο Έλληνας τεχνικός έδειξε στο οικογενειακό διπλό πως προορίζει τους Σορλέν και Φωτάκη για το βασικό σχήμα. Ο “άνθρωπος για όλες τις δουλειές” Γάλλος μέσος θα αγωνιστεί δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ο Φωτάκης μπροστά του σε ρόλο “αντι-Ίβιτς”, θα προσπαθεί να κρατά κοντά τον Μουσλίμοβιτς (που λογικά θα ξεκινήσει στην κορυφή) με την υπόλοιπη ομάδα.

Έτσι, εκτός απροόπτου, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς, οι “11” που θα ξεκινήσουν την Πέμπτη θα είναι οι Κρέσιτς, Μπουσαΐντι, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης και Μουσλίμοβιτς.