LIVE SCORES

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΑΕΚ – Σε «αναμμένα κάρβουνα» για Μόρα και ΟΑΚΑ





Νέο μπελάς μπήκε στο κεφάλι των ανθρώπων της ΑΕΚ την ώρα που προσπαθούν να ξεμπλέξουν με την υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα και να τον ντύσουν και πάλι στο «κιτρινόμαυρα». Τα όσα είδαν να συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ με τα κομμάτια χόρτου να φεύγουν σαν χαρτόνι ανησύχησαν εντονότατα τους «κιτρινόμαυρους» που δίνουν την Πέμπτη αγώνα με την Νταντί Γ.Σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επιθεωρήσουν πρωί πρωί το γήπεδο και θα έχουν κουβέντα με τους αρμόδιους για να δουν τι μέλλει γενέσθαι και αν θα πρέπει να ψάχνουν νέα έδρα. Είναι χαρακτηριστικό του σοκ που έπαθαν οι παίκτες της ΑΕΚ βλέποντας στη τηλεόραση τι συμβαίνει, το γεγονός ότι τηλεφωνούσαν στους συναδέλφους τους στον Παναθηναϊκό για να μάθουν ποια θα είναι η κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν.

Νέο μπελάς μπήκε στο κεφάλι των ανθρώπων της ΑΕΚ την ώρα που προσπαθούν να ξεμπλέξουν με την υπόθεση του Βαγγέλη Μόρα και να τον ντύσουν και πάλι στο «κιτρινόμαυρα». Τα όσα είδαν να συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ με τα κομμάτια χόρτου να φεύγουν σαν χαρτόνι ανησύχησαν εντονότατα τους «κιτρινόμαυρους» που δίνουν την Πέμπτη αγώνα με την Νταντί Γ.

Σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επιθεωρήσουν πρωί πρωί το γήπεδο και θα έχουν κουβέντα με τους αρμόδιους για να δουν τι μέλλει γενέσθαι και αν θα πρέπει να ψάχνουν νέα έδρα. Είναι χαρακτηριστικό του σοκ που έπαθαν οι παίκτες της ΑΕΚ βλέποντας στη τηλεόραση τι συμβαίνει, το γεγονός ότι τηλεφωνούσαν στους συναδέλφους τους στον Παναθηναϊκό για να μάθουν ποια θα είναι η κατάσταση που θα αντιμετωπίσουν.

Στο θέμα του Μόρα ο παίκτης του οποίου τις απαιτήσεις η ΑΕΚ τις καλύπτει δεν έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει και πάλι την φανέλα της πρώην ομάδας του και περιμένει την Μπολόνια να ξεκαθαρίσει την θέση της. Την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας και αναμένονται εξελίξεις.